American Truck Simulator [Ana Konu]

2 Beğeni

Route 66 Teaser

4 Beğeni

Ooo bir dakika bir dakika Illinois’den sonra Kanada’ya mı geçecekler acaba?

Her yolun bir başlangıcı ve sonu vardır ve bu tarihi rota da bir istisna değildir.

Route 66 sonuna bir göndermeymiş.

5 Beğeni

Olabilir. Kanada gelecek. En azından British Columbia gelecek alaskaya bağlamak için. En azından duyduğuma göre bu.

2 Beğeni
1 Beğeni

Bakın Ne Buldum

2 Beğeni

Harita için aşağıdaki linke gidin.

Linke gittikten sonra açılan sayfadaki bu mor kutuya veya resme tıklayın.

Bu da ETS 2 harita sayfası.

Yeni Volvo Vnr Geliyor 10 Mart’ta Sizce Amerıcan Truck Sımulator Gelirmi Aynı Yeni Volvo Vnl Gibi

3 Beğeni

Yeni Volvo VNL gelmedi ki daha. Önce onu görmek lazım.

Volvo FH5 bekliyorken aynı anda Volvo FH6de geldi beklemiyorduk. Buda öyle olma ihtimali var. Eski VNRnin elektrikli olarak geleceğini biliyoruz. Yeni VNLde geleceğini yılbaşı yayınında doğrulanmıştı. SCSde volvo ile gröüşülüyor ve iş birliğinde. Lisanıda var bu araç içinde lisansını çıkabilir. Yani Bu aracın gelmesini engelleyecek bir durum yok diyebiliriz.Ama bu araç eklenirse eskisi gibi elektrikil olacağını düşünüyorum. Zaten dizel olarak VNL gelecek.

FH5 ile FH6 aynı model seriden araçlar. FH serisi. VNL ile VNR farklı. Aynı anda gelmesi imkansız gibi bir şey.

VNR ile VNL arasında fark yok. Seri farklı olaiblir ama VNL yazısını VNR olarak değiştirip yeni araç olarak eklenebilir VNR konusudna uğraşacakalrını düşünmüyorum o yüzden VNR ile VNL birlikte eklenebilir. Birlikte eklenmezse bile yeni kasa VNR gelmez diye bir şeyde yok.

1 Beğeni

Forumda Ats için 1.54 açık beta konusu açıldı bakalım neler gelecek
https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=334

2 Beğeni

Bu buglar için.

Tünel içlerinin gündüz vaktinde de karanlık olması gelecek mi bakalım. Missori’de ki yer altı depolarına girildiğinde sürekli karanlık olması lazım, orayı yaptılarsa tünellere de eklenir beta süreci içinde.

3 Beğeni

Bug konusu açıldığı gün açık beta geliyor.

O zaman açık beta bugün gelicek.