Uyku süresi ayarlanabilir yapsalar güzel olurdu istediğin saatte kalka bilme fena olmazdı bu yazıda güzel açıklık getirilmiş.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=324917&sid=b56203738e4968f3ec91b7a9dba2aa1c
Uyuduğun saatte görede sıradakı mola değişecek. Örneğin 3 saat uyuduysan sıradaki molaya ek 3 saat eklenecek gibi. Aslında güzel olur. Geç kalacam diye uykusuz gitmezsin
beyler ats mi ets 2 mi birini alcam inidirimde full dlc olarak en güzeli zevk verecek tabiki harita olarakta hangisi daha iyidir?
kişiden kişiye göre değişir. ikisinin de full dlcli halini oynaması başka oluyor. atsde orta eyaletlerin çoğu birbirine benzese de idaho, oregon, texas, washington gibi yerler benzersiz konumlar.
ets 2’de de rttbs & greece & west balkans üçgeni + iber yarımadası çok iyi. benim tercihim ets 2’nin paketlerini öncelikli olarak alman olur.
ets 2’nin en iyi haritaları greece > west balkans > iskandinavya > iber … şeklinde gider. ats’de arkansası oynarken keyif almıştım ancak büyüklüğü itibasiyle texas’ı ön sıraya yazarım.
Bende her ikisi var. Senin tercihin. Avrupa kamyonlarını seviyorsen ETS 2 American kamyonlarını seviyorsan ATS alabilirsin. Benim tavsiyem ETS 2. Hem daha çok oyuncusu var hemde daha çok modu bulunan oyun ETS 2 diye biliyorum. ATS aynı ülkede olduğu için bir çok yerler birbirine benziyor ama ETS 2de bir çok ülke var (DLC ile ülke sayısını arttırabilirsin.) o yüzden değişik yerler görmek mümkün. Harita olarakda en güzeli ETS 2 için Greece ve Iberia. Eğer ki tüm DLCleri tek tek alacaksan sırasıyla almanı öneririm örneğin; Going East! almadan Road to the Black Sea alma. ATS içinde en güzel harita Texas ile New Mexicodur.
noel tatili 2 hafta sürüyordu, sanırım tatil bitti. böyle de bi açılış yapalım demişler herhalde
Bu yayın yeni araç duyurusu değil bilginiz olsun. Yorumlarda bir sürü kişiler yeni araç gelecek sanmış o yüzden belirteyim dedim.
İşin yoksa Los Angeles’i bir daha reworkla.
Aslında bu olay etkinliğe dönüştürülebilir. Evler yeniden yapılacak ya da onarılacak. İnşaat bölgesine malzeme taşıma etkinliği.
Böyle acı bir olay ile ilgili içeriği oyuna taşımak pek etik olmaz.
Cenova Köprüsü olayında 43 kişi ölmüştü. Los Angeles yangınında resmi bilgilere göre şu ana kadar sadece 5 ölü var.
@bkaakco Cenova olayı yapıldıysa bunun da etkinliği yapılabilir.
Ets 2 Operation Cenova Bridge WOT Event
Ats Operation Big Sur
Bunlara event yapıldıysa L.A’ye de yapılır.
Los Angeles’da “World of Trucks” yazısının olduğu bir yer var. Altında küçük evler var. Bilenler bilir. Ünlü Hollywood yazısının olduğu yeri temsil ediyor. Hollywood Hills, yangının olduğu bölge yani. Etkinlik alanı olarak kullanılabilir orası.