T680 i yarım bıraktılar ben de titreme sorunu oluyor bazen bütün modları kaldırmama rağmen titreme oluyor.
Western star 4900 oyuna eklenebilir. Tır bildiğim kadarıyla duyulmadı ama wiki fandom sayfasında ismi yer alıyor hatta sayfası bile mevcut. Tabi oyunda olamdığı için detaylı bir bilgi yok. Ayrıca SCS youtube kanalında bir On The Road serisinde müzeye gitmişler ve bu tırı incelemişler. Tabi oradaki tır Test aracı.
bismillah bu ne? daha videoyu izlemeden paylaşıyorum.
galiba tırdan inip yemek yeme özelliği geliyor. (!)
anlayan var mı?
Kısa, anlamlı, Bal Süt Yumurta serisi özentisi birşey
pavelde kendini göstermeden duramıyor
gameplay görüntüyü görene kadardı
Pavel sanırım CEOlugu bırakmış.Çok şükür.
ahahahahsahshasghdsgahdas patladım
Yalnız bu sanırım reklammış.Fakat bu oyun yıllardır piyasada niye reklama ihtiyaç duysun?
Tabii yeni bir platforma çıkmayacaksa?
Yeni nesil konsola çıkacağı söyleniyordu belki 2025 yılında PlayStation 5de Felan yayınlanır.
hocam çıkacağı neredeyse kesin zaten, gamepadler için hazır ayar şablonu yaptılar güncelleme ile geçende konsol tester’lığı için ilan vardı, büyük ihtimalle yıl başı yayınında göstericekler
Yemek yeme özelliğinin nasıl yapılabileceğini basit mantıkla anlatayım:
- Yiyecek envanteri yaparsın.
- Haritada marketler olur. Tamirci gibi girip yiyecek alırız.
- Açlık göstergesi olur. Belli zaman geçtikçe düşer. Yükseltmek için envanterdeki yiyeceklerden yeriz.
- Gösterge belli bir seviye altına inerse en yakındaki park alanına götürür. Göstergeyi fuller ve tedavi masrafı keser. Online işteysek iş iptal olur tabii.
Ahahaahahahshhsshaha neler neler yazılıyor
Şair bize ne demek istiyor olabilir?
Scs’nin yemek yeme özelliği yapması için kıyamet kopması lazım. Ben sadece basit mantıkla nasıl yapılabileceğini anlattım.
yaw uyku sistemi var eyw bu olması gereken birşeyde açlık çok mu önemli?
Olur mu öyle hocam, Edirne’de ciğer, Tekirdağ’da köfte yememiz lazım açlık önemsiz olur mu hiç aç açına nasıl tır sürecez
Uyku gibi yaparlarsa yeterli bence. O kadar detaya inmeye gerek yok. Marketin önünde simge olacak tırı oraya yanaştırıp entere bastığında ekran siyah olacak ortada yazı tabi. Söyle yazacak; “Sürücü yemek yiyor.” Tabi birde yemek yeme sesi. Açlık barı dolacak sonra. Bu oyun için bu bile yeterli bence.