American Truck Simulator [Ana Konu]

1. nesil Cascadia geldi eyvallahta , bunun avrupa versiyonu Mercedes niye gelmedi :frowning:
2 Beğeni
  1. Nesil cascadia dediğide sadece yeni far, geri kalan her şey eskisiyle aynı
6 Beğeni

Bu olay herkeste var mı? bana mı özel oluyor anlamadım :slight_smile:

1.fotoğrafta yeşil ışıklı yoldan sola dönüyorum bazen sağa dönerken de olduğu oluyor ( hatta kırmızıda en sağdan kontrollü sağa dönüşlerde müsade edilirken) hop kırmızı ışık cezası.

Özet

Bu metin gizlenecek

1 Beğeni

Böyle bir bug oluşmuş Scs forumda da bahsediliyo.Size özel sorun yok,bana da bağzı yerlerde oluyo.

1 Beğeni

Bugün arkadaşlarla oynarken aklıma geldi de keşke şu special transport dlc`si co-op moduna eklense ne zevkli olurdu be.

nedense sadece arkansas dlcsinde oluyor bana da. diğer yerlerde denk gelmedim. bir sorun galiba bu.

Aslında benim yapmak istediğim birsey var. Ağır yük modları var. 8 kişi gircez. Geri kalan 7 araç eskort araç olacak. Bizim rahatça geçmemiz için yolları kapatacaklar. Böyle birşey yapılabilir aslında.

2 Beğeni

1 tıra max 3 yardımcı araç yeter ama yine special kadar işlevli olurmu bilemem gişeler vs. Çok sıkıntı oluyor ve bazı yollar çok dar.

İşte bu yüzden rotayı falan kendin oluşturacaksın.

1 Beğeni

dlc’ler indirime girmiş nebraska ile kansas nasıl önerirmisiniz? şuan ikisi great plains paketi ile birlikte 6,77dolara satılıyor. alırsam steamdeki paramın üstüne 80-90 lira gibi birşey fark ödemem gerekiyor değermi? yoksa ets2 dorse paketimi alayım.

dorse paketi kozmetik, harita her zaman ilk seçeneğin olsun.

aldın mı bilemiyorum ama kansas gayet iyiydi, nebraska o kadar sarmadı beni. yine de great plains alınır sonuçta eksik harita kalmamalı.

aldım daha fazla beklemeden. dolar artarsa tl bazında ödeyeceğim para artacağı için beklemedim.

1 Beğeni
2 Beğeni

Arkadaşlar Kanada gelecekmiş bilginize tesadüfi karşıma çıktı pavelin röportajını görünce paylaşayım haberiniz olsun istedim. iyi oyunlar

1 Beğeni

öncelikle herkese selamlar ats veya ets de online oynarken aynı şirket altında çalışma gibi birşey oluyor mu çok uzun zamandır oynamadım geldi mi öyle birşeyler veya modla felan oluyor mu 3-4 arkadaş aynı şirket çatısı altında çalışma

Yok hocam sadece arkadaşının aldığı yükü alabilirsin.

1 Beğeni

bu şekilde tırtıklı bir gölge sorunu mevcut… diğer çekicilerde yok sadece kenworth t680 nexgen’de oluyor. bir çözümü varmıdır ???

https://steamdb.info/app/3352290/

Yeni DLC hayırlı olsun. Bakalım ne çıkacak?

1 Beğeni