American Truck Simulator [Ana Konu]

Fiyatlara zam geldikten sonra…

4 Beğeni

Hadi ya house flipper için üzüldüm kendime, severek oynuyordum dlcleri

1 Beğeni

Bu zam kararını SCS mi yoksa Steam mi alıyor?

1 Beğeni

O başka firmanın oyunu yine de yeni çıkan dlc’yi almak lazım belli olmaz.

1 Beğeni

Umarım Renault Tuning pack zamlı fiyattan çıkmaz :neutral_face:

2 Beğeni

House Flipper ın Yayıncı PlayWay S.A. / Geliştirici Empyrean, yayıncı fiyatı belirlemiyor mu?

playway ile anlaştıklarından haberim yoktu.

paradox 32tl’ye dlc çıkartırken en son çıkan dlc 41tl olmuş, global zam yaptılar, böyle şirketler zam yapıyorsa scs’nin yapması normal iyi beklediler.

Idaho’ya 89 TL veren erkek

2 Beğeni

Texas yalan oldu… 89 çıkarsa.

1 Beğeni

İdahoyu alacağıma bunu alırım daha iyi

2 Beğeni
1 Beğeni

Klasik olacak ama olması gereken olmuş :+1: oyunu 50 defa almıyoruz 1 defa alıyoruz. Yapımcıdan bedava vermesini beklemek ? 3.5 Euro iken 10 Euro yapmışlar. TL yaklaşık 1 yıldır değer kaybederken , 1 yıl boyunca 3.5 Euro ile idare eden SCS , şimdi 10 Euro istiyor. 100 TL bir harita , bugün fastfood 2 menü parası. Neredeyse 25 senelik bir firmadan bahsediyoruz. Yola beraber çıktıklarınızı yolda bulduklarınızla değişirseniz yolda kalırsınız !!!

3 Beğeni

100 TL harita 6 Euro , 2000 adet satsa Türkiye’de 12 bin Euro , 4 çalışanın 1 aylık maaşı belkide. Birde korsan falan lakırdıları var!!! Sırf bu korsan meselesi yüzünden birçok oyun yapımcısı Türkçe Dil desteğine yanaşmıyor.

2 Beğeni

Anlaşılan torrentli günlere geri döneceğiz

2 Beğeni

Aynen, hem onu bunu geçtim, zamanında önemli olanları alanlar iyi ki almışım diyebilir. Fakat sonrası için tamamen kullanıcın kararına kalmış bir şey. :slight_smile:

3 Beğeni

Washington ve Wyoming de 89TL olmuş.
Ve Arjantin için de fiyatlar artmış.

Özet

3 Beğeni

buneki, nekibu

Arizona rebuild diyen var, lode king dorse diyen var,

1 Beğeni

El Paso’danmış öyle diyorlar.
https://www.google.com/maps/@31.7772156 … 384!8i8192

3 Beğeni

Yani gerçekten bi blog yazısı için miydi o tweet -_-