American Truck Simulator [Ana Konu]

Dün sanırım SCS Software Instagram hesabında bir video gördüm , limandan kısa bir görünüm ve tıra dikkat edin yazıyordu. Volvo geçti oyundaki. Şu an bende uygulamada sıkıntı var giremiyorum. Bunun bir manası var mı ? Yoğun çalışıyorum bir yerleri kurcalayamadım.

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/Cd-1_oMKAOf/
bu video

2 Beğeni

Şair burda ne anlatmak istemiş

2 Beğeni

call of duty tanıtım videosundan dolayı yazmış bir şey yok. john price - captain price
mw2 trailer olayı limanda gemilerle çekildi.

2 Beğeni

Instagram hesabına geri dönemediğimden son cümleyi okuyamamıştım :grinning: bilinçaltı işte bir anda olsa umut :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni
6 Beğeni

Feldbinder haberi daha önce geldi ama hala en ufak haber yok :rofl:

1 Beğeni

Feldbinder dorseler tanker dorse ve detay isteyen bir dorse tipi ve bu Lode King dorseler gibi düz yatak yada silo gibi değil bunlara göre biraz uğraştırıcı ve aynı zamanda Feldbinder dorseleri için modellenmek üzere 7 tanker dorse fotoğrafı gördük ve daha görmediklerimiz de olabilir o yüzden feldbinder ile ilgili blog görememiz normal

1 Beğeni
4 Beğeni

Arkadaşlar merhaba. G29 direksiyon ile oynayıp bu oyunda sıkıntı yaşayan varmı düz yolda hafif direksiyonu çevirip bırakınca sağ sol yapmaya başlıyor kendi kendine, toprak yollarda düz giderken direksiyon zor tutuluyor sürekli sağ sol gidiyor kafasına göre eğer yardımcı olabilecek veya başına gelen varsa yazarsa sevinirim.

Feedback ayarları yüksek ise bunları yapabiliyor. Düşürmeyi dene, %50 civarında ideal oluyor.

1 Beğeni

Aynı sorun bende de vardı. Başka bir sebepten bilgisayara format atınca düzeldi. Logitech programını kaldırıp yeniden kurmayı dene belki düzelebilir

1 Beğeni

Bütün ayarları kendi zevkine ve sürüş stiline göre ayarla, deneyerek bulabilirsin.

2 Beğeni

@HetriX ayarlar %50 altında, direksiyon toplaması sadece biraz yüksekte oda diğer türlü çok yavaş kalıyor
@Hercules 1.44 sonrası böyle olmaya başladı daha öncesinde sıkıntı yoktu ayarlarımda sıfırlayıp tekrar aynılarını yaptım düzelmedi ufak değişiklikler yapıyorum toprak yolda hep aynısını yapıyor
@brhmsrn uygulamayı silip tekrar denerim belki düzelir
uygulama olarak logitech g hub kullanıyorum başka bi uygulama daha vardı sanırım onu denemedim.
Cevaplarınız içinde teşekkür ederim

1 Beğeni

İç sürtünme ile alakalıymış sanırım onu arttırınca biraz düzeldi

Kenworth T880’i niye getirmedin scs?

Ah Western Star 5700XE

5 Beğeni

Benim bir sorunum var ama nereye yazsam bilemedim.

SCS’nin orijinal çekicilerinde bir sorun yok ama modla yüklediğim çekiciler ister atölye modu olsun ister harici mod olsun, gece farlar hiç aydınlatmıyor. Sadece çok kısa bir mesafeyi aydınlatıyor. Sanki far ayarı tamamen yere bakıyormuş gibi. Gece sürüşleri imkansız oluyor. Bilgisi olan var mıdır?

3 Beğeni

1.40 güncellemesi ile uyumlu olmayan modlarda oluyor genellikle kontrol edebilir misiniz ?

1 Beğeni

Hocam cevap için teşekkürler. Argosy 1.39+ yazıyor daha güncellenmemiş.
Mackte ise bir şey yazmıyor.
Sanırım en güzeli modsuz oynamak. :slight_smile: Mod yok dert yok. :slight_smile:

2 Beğeni

Benim gibi. Kafa rahat en azından.

1 Beğeni