onlara zaten her Allahın günü sövüyorum baby yoda da fiyat bi anda uçunca üzülüyor insan tabi ![]()
dalga dalga geliyor dalga dalga
saklanın
bunu bilerekten bugün eski fiyatların ssini almıştım
new mexico 89 tl mi öldürün bizi daha iyi
idaho için 89 tl veren şelalede boğulur
Kabin aksesuarı olmuş 30 tl, daha ne kötü olabilir
Yarında Ets2 için güncelleme yaparlar…
Iberia’yı şöyle 20₺ görmeden almam diyordum, yarın 90₺ görme korkusundan indirimsiz fiyattan almak zorunda kaldım… ![]()
ulan scs ocağımıza incir ağacı diktin neyse indirime girince alacağız artık bunları napalım.
ben gemiyi terk ediyorum kalan sağlar sizindir
diğer harita dlcleri böyleyse yeni çıkanlar 100 tlyi geçer heralde Allahtan önceden almışım dlcleri kafam rahat o yüzden.
Yeni harita fiyatlarından sonra şu şekil bayıldım
Yani evet bekleniyordu ama beni asıl üzen ats değil ets olucak galiba…
artık etkinlikleri unutun taze taze oynamayı unutun 2 al bir öde bitti
tek teselli şu olsun eğer ölmez sağ kalırsanız %70 indirimlere varınca ilk satış fiyatlarına erişecek
ats de harita dlcleri hep aynı ve sabit fiyatta çıktı . Şuan ki harita dlclerinin çoğu 89 tl bu demek oluyor ki ( bence) yeni çıkacak olan harita dlcleride 89 tl olacak.
Güçlü ekonomimize bu fiyatlar yakışırdı zaten. Helal olsun SCS. (!)
Sadece seni değil herkesi ets2 üzecek
paradox ve playway oyunlarına da zam gelecek, daha doğrusu olması gereken değere getirecekler, bize şu an dilenciye verseler dilenciden küfür yiyeceği paraya veriyorlar, çok iyi oldu çok güzel oldu.
valla inş dediğin gibi olur diyelim kardeşim yoksa durum vahim para yetişmez bunlara yoksa.
Harita modcuları inşallah insafa gelip yeni harita dlclerini harita modlarında kullanıp modu oynamak için gerekli kılmazlar. ( ben alamayacağım için kullanmayacağım
)