American Truck Simulator [Ana Konu]

onlara zaten her Allahın günü sövüyorum baby yoda da fiyat bi anda uçunca üzülüyor insan tabi :sweat_smile:

2 Beğeni

Sadece oyunla kalmamış artış :smiley:

Wyoming’i unutmuşlar galiba, çeksem mi fiyatı artmadan :smiley:

5 Beğeni

dalga dalga geliyor dalga dalga
saklanın :smiley: bunu bilerekten bugün eski fiyatların ssini almıştım

new mexico 89 tl mi öldürün bizi daha iyi
idaho için 89 tl veren şelalede boğulur

3 Beğeni

Kabin aksesuarı olmuş 30 tl, daha ne kötü olabilir :smiley: Yarında Ets2 için güncelleme yaparlar…

2 Beğeni

Iberia’yı şöyle 20₺ görmeden almam diyordum, yarın 90₺ görme korkusundan indirimsiz fiyattan almak zorunda kaldım… :smiley:

2 Beğeni

ulan scs ocağımıza incir ağacı diktin neyse indirime girince alacağız artık bunları napalım.

1 Beğeni

ben gemiyi terk ediyorum kalan sağlar sizindir

8 Beğeni

diğer harita dlcleri böyleyse yeni çıkanlar 100 tlyi geçer heralde Allahtan önceden almışım dlcleri kafam rahat o yüzden.

2 Beğeni
11 Beğeni

Yeni harita fiyatlarından sonra şu şekil bayıldım

https://twitter.com/i/status/1454940303903838211

5 Beğeni

Yani evet bekleniyordu ama beni asıl üzen ats değil ets olucak galiba…

3 Beğeni

artık etkinlikleri unutun taze taze oynamayı unutun 2 al bir öde bitti

tek teselli şu olsun eğer ölmez sağ kalırsanız %70 indirimlere varınca ilk satış fiyatlarına erişecek

4 Beğeni
2 Beğeni

Koftiden paintjoblar bile 14 TL olmuş. Burgerdan büyük boy patates alırım daha iyi :rofl:

5 Beğeni

ats de harita dlcleri hep aynı ve sabit fiyatta çıktı . Şuan ki harita dlclerinin çoğu 89 tl bu demek oluyor ki ( bence) yeni çıkacak olan harita dlcleride 89 tl olacak.

2 Beğeni

Güçlü ekonomimize bu fiyatlar yakışırdı zaten. Helal olsun SCS. (!)

4 Beğeni

Sadece seni değil herkesi ets2 üzecek

2 Beğeni

paradox ve playway oyunlarına da zam gelecek, daha doğrusu olması gereken değere getirecekler, bize şu an dilenciye verseler dilenciden küfür yiyeceği paraya veriyorlar, çok iyi oldu çok güzel oldu.

3 Beğeni

valla inş dediğin gibi olur diyelim kardeşim yoksa durum vahim para yetişmez bunlara yoksa.

2 Beğeni

Harita modcuları inşallah insafa gelip yeni harita dlclerini harita modlarında kullanıp modu oynamak için gerekli kılmazlar. ( ben alamayacağım için kullanmayacağım :joy: )

2 Beğeni