American Truck Simulator [Ana Konu]

Mesele tam olarak bu dediğin. Mod yapımcıları her 100 devirde bir ses kaydı yapıyor. Kalkışta, vites geçişlerinde, frenlemede vs. her anın sesini kaydediyorlar. Bunlara ilaveten yüklü yüksüz, yokuş yukarı çıkarken falan motorun zorlanması cabası. Bunları yapmadıktan sonra o ses kayıtlarının hiç ama hiçbir anlamı yok. Kabin içindeki kontak çevirme, sinyal, el freni, cam açma-kapama ve trim seslerininden bahsetmedim bile. Sesleri bilen birine versinler ücreti karşılığında hepsini yapsın. Ben o beyaz uzun saçlı dayının bu işlerden çaktığını zannetmiyorum.

5 Beğeni

Ats nin fiyatına ne olmuş öyle 149 lira

:wink: zam zam zam / coming soon Euro Truck Simulator 2

6 Beğeni

Bunda bir yanlışlık vardır bence.

1 Beğeni

Umarım yeni gelecek DLC fiyatları da bu fiyat ölçeğinde olmaz.

1 Beğeni

Oha ya ne olmuş öyle :scream:

1 Beğeni

Zort dlcden pahalı oyun mu olur (!) ,:rofl::rage:

1 Beğeni

Hala en ucuz 2. ülkeyiz sakin olalım :slight_smile:

3 Beğeni

Şanslıyım son indirimde almıştım.
Texas,rusya ve balkanlar hakkımızda hayır olsun.

3 Beğeni

:clown_face: :clown_face: :clown_face: :clown_face: :clown_face: :clown_face: :clown_face: :clown_face:

gerçekleşiyor

3 Beğeni

coin gibi durduk yere bi anda fırladı. coinimiz olsaydı eğer şimdi bozdurmanın tam zamanıydı. :smiley:

1 Beğeni

SCS Software, American Truck Simulator Steam fiyatında kur güncellemesi yaparak 59 TL’den 149 TL’ye yükseltti.

kötü şeylerin şeyini hızlı şey etmek hoşuma gidiyor

7 Beğeni

Bekliyorduk bu fiyat artışını ama fazla artış oldu bence ats gibi bir oyun için 90 tl flen olsa okey ama 149 tl fazla ats de artış oldu ise ets de fazla olur ats ye göre ets bi 170 olursa şaşırmayalım balkanlar reno modifiye texas montana da alıştıgmız fiyatlara çıkmaz büyük ihtimal ne diyelim Türkiyede sanal tırcılık bitti bu fiyat ile yanlış yol dasın pavellll geri dön. :smiley:

3 Beğeni

valla ben artık truck world ü bekliyorum yoksa olacak iş değil bu scs nin yaptığı. en azından bir tane bile doğru dürüst tırcılık yapabileceğimiz tır oyunu olursa insanlar oraya kayar ve scs de bu yanlış politikasından bir süre sonra dönmeye başlayabilir diye düşünüyorum. inşallah truck world beklentilerimizi karşılar da şu scs nin tekelinden kurtuluruz diyelim.

Truck Worldün fiyatı belli olduktan sonra üzülme ama.

4 Beğeni

Arkadaşlar hiç kızmayın SCS’ye. Türkiye’de yaşıyorsunuz :slightly_smiling_face:
SCS’ye laf atacağınıza ülkenin başındaki kişilere laf atın. En ucuz oyunun s.k.lmiş ekonomimiz yüzünden 1000 lira olduğu, NBA 2K23’ün 2000 liradan çıkacağı bir dönemde yaşıyoruz. Oyunun fiyatını arttırmaları gayet normal. “SCS’nin yaptığı yanlış” “Bu fiyat ne böyle” “SCS’nin böyle yapmaması lazım” “SCS’nin bu fiyatlardan dönmesi lazım” gibi yorumlar yapmadan önce biraz düşünün :slightly_smiling_face:
Ama şunu da ekleyeyim, hiçbir oyun 200, 500, 1000 lira etmez :slightly_smiling_face:

15 Beğeni

Her oyun 200, 500, 1000 hatta 5000 lira eder. Mühim olan senin liran kaç euro, dolar, pound, frang, leva ediyor. 2023te koltuk değişmezse bakkaldan 100 liraya ekmek alacağımız günler çok uzak değil.

5 Beğeni

scs`yi de kaybettik farming gibi 80 90 liraya dlc görürsek şaşırmayalım :smiley:

2 Beğeni

Dünyanın en iyi ekonomisi karşısında SCS de ancak bu kadar direnebildi.

8 Beğeni

yok fiyat olarak demedim zaten scs işi tekele bağladığı için rekabet güzel olur diye dedim. alıştık artık bu fiyatlara belki rekabet olursa uygun fiyata inebilirler diye dedim.

1 Beğeni