American Truck Simulator [Ana Konu]

Ben de inanmayanlardan,umutlanmayanlardandım.Fakat bunlar lisans almışlar eskiden lisans olmadığı için sesleri getiremiyoruz demişlerdi.Şimdi lisans almışlar, önlerinde bir engel kalmadı becermeleri lazım artık.Bakalım ne olacak.

7 Beğeni
2 Beğeni
  1. resimdeki araç Mack Pinapple mı ? (adını unuttum)

İyi tahmin!

Cevap →

Mack Pinnacle

Pineapple →
:pineapple:

1 Beğeni

Sonuçta her iki kelime pin ile başlıyor zaten yanına yazmıştım adını unuttum diye :man_facepalming: :sweat_smile:

Ai araçlar istasyona girerken sizde de böyle havalanıyor gibi oluyor mu yoksa betadan mı kaynaklı ?

1 Beğeni

Hayır, olmuyor. Ayrıca ets 2 konusuna yazdıkların da olmuyor.

1 Beğeni

ets 2 de dün bende gördüm tekerler havada kalıyor

1 Beğeni

Hadi hayırlısı, eğer yanlış hatırlamıyorsam ellerin de sadece International’ın ses kaydı yok. Daha önce gelenlerin var mıydı? :thinking:

2 Beğeni
4 Beğeni

Gizliye almışlar

1 Beğeni
1 Beğeni

E hocam tam sürüm çıkmış niye acc ve emergency brake den bahsetmemişler ya

1 Beğeni

Selçuk Bey ile yapılan son yayını tekrar izle.

1 Beğeni

Vaktim yok.

1 Beğeni

Onlar hala deneysel özellikler, oyuna resmi olarak eklenmediler sadece komutlar kullanılarak erişebiliyor. Hem Adaptive Cruise Control hem de Emergency Brake hala aktif olarak geliştiriliyor ve bir sürü kusuru var, yani tam yayınlanmaya hazır değiller. Ne zaman hazır olurlarsa o zaman resmi olarak eklenecekler. O zamana kadar isteyen bu haliyle kullansın diye komutlardan erişilebilir yapmışlar sadece

6 Beğeni

Bu kezde olmazsa daha umut bağlamamak gerek.

6 Beğeni
  • BTW ve DTNA ile birlikte sizin için bazı yeni içerikler üzerinde çalışıyoruz.
  • Endüstri Ortaklıkları Müdürümüz Oscar da bizimleydi ve bu, ortalıkta dolaştığı, el sıkıştığı ve birden fazla kamyon OEM’inin temsilcileriyle umut verici toplantılar yaptığı anlamına geliyordu. Bu, gelecekte oyunlarımız için bazı yeni içerikler getirebilir veya getirmeyebilir. Yine de şimdilik spoiler yok!
  • Orada kalmamızın tüm sebepleri, Truck World’deki varlığımız, ses kayıt seanslarımız ve lisans görüşmelerimiz büyük bir başarıydı ve biz de bunu başarmıştık diyebiliriz.
  • Hâlâ yapacakları daha çok işleri, katılacakları toplantıları ve ABD’de birkaç yerde kaydedecekleri ortam ve kamyon sesleri var. Onlara her şeyin yolunda gitmesi ve evlerine sağ salim geri dönmeleri için bolca referans materyali topladıkları için şans diliyoruz!

Kısa bir not, bakalım her şey yolunda gidecek mi.

7 Beğeni

Yane ses kayıtlarında problem yok da iş birleştirmeye gelince motor sesleri istediğimiz gibi olmuyor.

3 Beğeni

Bu tarz video ve blog yazılarının altına sıkıntımızı yada olması isteğimiz şeyleri belirtirsek belki bir farkındalık olur o yüzden sizde lütfen yorum olarak belirtin.

2 Beğeni