Aynen bak tee ne zaman yeni Daf’ın ses kayıtlarını aldılar, kaç ay oldu halen daha göremedik. Ayrıca bu amerikan eski tır sevdası nedir ya ![]()
Amerikan eski tırlara laf ettirmem. Eski Amerikanlar bir sevdadır. O güzelim dipten gelen kükreme varya hani o, off off. Ats’ye yeni nesillerden sonra daha çok onlar gelmeli
Bende bu olayı anlamıyorum arkadaş o kadar ses kayıtları alıyolar ediyolar sonuç gene aynı değişen bir şey yok.Hani o sesler nerede?Daha öncekiler?
Scs 'nin araç ve harita ekibi hariç diğerleri sanki işini iyi yapamıyor gibi.
inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum ![]()
VNL 2018 ![]()
Rahat 3 yılı var o zaman ![]()
Vay be yine ATS dop dolu olacak ![]()
Sinirden ne yapacağımı şaşırdım ETS 2 dlc lere o kadar para yatırdıktan sonra ![]()
Bu yıl gelir … ![]()
Şu ses kayıtcılarının emekleri boşa gidiyo hep ona üzülüyorum,o kadar uğraş sonuç gene aynı seslerde.
Darısı ets2`ye
kandıramazsın beni
ya insan aslında inanmak istiyor ama yapılan sesleri görünce de inanamıyor. belki bi ihtimal güzel bir şeyler çıkar bu sefer avusturya yenilemesi ve havalı süspansiyon olayları biraz umudumu yeşertti.
bunlar şimdi california reworku bitirdiler mi yoksa daha gelecek şehir kaldı mı uzun süredir girmediğim için çok bilmiyorum da.
Hayır, Kuzey Kaliforniya daha yeni bitti. Orta ve Güney Kaliforniya var.
Harita.![]()
![]()
şurada buna inanmayanlar olarak kalan üç beş kişiyiz safları sıklaştıralım
bilerek dikine gidiyorum umarım haksız çıkarız da mis gibi seslerle yeniden oynarız şu arkadaki mack hatrına ne olur adam gibi gelsin.
yalnız düzelirse önce ats sesleri düzelecek belli artık…
ats lobisi kendine gellll