American Truck Simulator [Ana Konu]

Hangi resimdeki?

Eureka, bir Kaliforniya eyaleti şehridir. Aynı zamanda Arşimet’e atfedilen ünlü bir ünlemdir.

3 Beğeni

Acaba 1.45’i, 1.44’ün içine dahil edip mi öyle güncellemeyi sunmayı düşünüyorlar. Çünkü Rusya askıya alınınca sanırım bazı planlar alt üst oldu. Böyle düşünmüyor değilim, bir yandan da. Eğer öyle olursa beta da uzun sürer.

1 Beğeni

Allah kahretsin pavelimi kanadaya yollamışlar yokluğunda keyif yapıyorlar.

2 Beğeni

Pavel’i kaçırmaya Kanada’ya gidiyorum benimle gelecek olan bana ulaşabilir… (!)

5 Beğeni

Serüven başlamış, bakalım neler çıkacak/çıkabilecek. :thinking:

9 Beğeni

Modelleyinde şuda gelsin be

5 Beğeni

Arkadaşlar bu acc nin çalışma mantığı nedir yaw anlayamadım bir türlü. Seyir halindeyken öndeki araca göre gitmiyor muyuz ? çalışmıyor bir türlü neredeyse öndeki araca çarpacak gibi oluyorum cruise control devreye girmiyor

10 Beğeni

:fire::fire::fire: inşallah bunu en yakın zamanda oyuna getirirer

5 Beğeni

onu 1 yaptıysan ondan olabilir 10-15 falan dene bir de

yok ben sistemi yanlış anlamışım ama çözdüm :smiley: hız sabitleyince gaza abanıyordum ama abanmayacaktım halbuki(unutmuşum hız sabitleme olayını aklımdan çıkmıştı) hız sabitledikten sonra gaza abanmıyordum kendiliğinden gidiyordu kendiliğinden fren yapıp devam ediyordu :smiley:

2 Beğeni

Güzel sistemler gerçekten, bu tarz ufak şeyler oyuna tat veriyor. :slight_smile:

1 Beğeni

şunun en yeni modelini istiyoruz çok mu scs ?

4 Beğeni

Bu Air Süspansiyon meselesi bir yandan iyi oldu :smiley: Tırı full basiyorum yol tutuşu daha iyi oluyor 130la virajları alıyorum vnl 2018 ile

bir de topraklı yolda full kaldırıyorum altı sürtmeden 50-100 arası gidiyorum :smiley:

3 Beğeni

Oscar abim için bir like alalım. İş bitirici adamımız Oscar…

10 Beğeni

Oscar abim arka planda T680 ve 57X için Western Star ve Kenworth ile görüşmeler yapıp, çalışmalarına başlamıştır :writing_hand:

5 Beğeni

Oscar Lee adam gibi adam :rofl: :joy:

2 Beğeni

Bakalım 1.44 tam sürüm gelene kadar ne göreceğiz lisans konusunda ETS 2 tarafında yine görünen oki ATS lisans konusunda bence yine önde gibi acaba araç takımında ATS daha mı önde ? :thinking: Yani artık pek lisans sorunu yaşadıklarını sanmıyorum yinede belli olmaz.

2 Beğeni

hala inanmıyorum

5 Beğeni