American Truck Simulator - 1.58 Güncellemesi [Ana Konu]

Hi everyone, new ATS build 1.58.0.317 is available in the public_beta branch on Steam.

• localization update
  • fixed low throttle during downshifts
  • fixed load/unload animation for wheat, rye, barley
  • dlc_freightliner_cascadia2024 - fixed manifest
  • 320623 - arizona rework - bits in UI map
  • 323321 - traffic.forklift - Error obtaining chassis to compute bounding box!
  • 322714 - Driving Academy - book3 - frankie string in new rewards unlock is incorrect
  • 321473 - Iowa - r680 - DLC blockers blocking what should be accesible road
  • 322952 - Iowa - garage accessible in UI with DLC disabled
  • 322953 - Louisiana - garage accessible in UI with DLC disabled

ATS için 1.58.0.323 güncellemesi Steam’de yayınlandı.

• added invokable quick info screen overlay during driving in convoy
  • made engine malfunction notification persistent while vehicle systems are failing
  • updated az_visit_cities achievement to include new Arizona cities
  • 307745 - quick job screen - truck info doesn’t show all info
  • 323006 - quick info - mandatory lights icon - wrong color
  • 323305 - quick info - missing company information
  • 322715 - checkpoint remains in infotainment screen after taking a freight job
  • 322998 - job completed screen - negative xp shown as positive
  • 323073 - tractor_generic - displays wrong shadow
  • 323097 - machinery_service - placeholder texture
  • 323995 - basil_lavender_or - Sampler info not provided by the material and the texture
  • 324139 - possible game crash on saved game load
  • 324332 - Arizona - Winslow - cant discover city

Çok Erken Tam Sürüm Oldu

1 Beğeni

Yeni çekici gelene kadar oynamama kararı aldığım için pek oynamadım ATS’yi. Çift dorse görevlerini bitirdim sadece. Bu ay içinde oyuna yeni çekici eklenirse şaşırmam 10. yıl hediyesi olarak.

2 Beğeni

Herkesin merakla (!) beklediği sevgililer günü etkinliği olacak ya onun içindir. :face_with_hand_over_mouth:

Bu sol altta çizdiğim saçmalığın nasıl gizlendiğini bilen var mı acaba ? Ne yaptıysam bulamadım.

F1 e tıklayıp widget tercihlerinden takometreyi kapatman gerek.

1 Beğeni

Teşekkürler hocam ilk firsatta deneyecegim.

@SiSL bey, vehicles ve UI takımının yaptıkları için teşekkürlerimi iletin, lütfen.

1 Beğeni

uzun zaman oldu yenı çekici gelmeyeli ets2 yağdırdılar

Mack Pioneer veya Volvo VNL baya hazır görünüyordu yılbaşı yayınında. Ön camdaki yağmur sorununu çözdülerse ve onay-test aşaması bittiyse gelebilir.

Mack Pioneer oyun içi foto gösterildi lakin sanki içi yok gibiydi yanlış hatırlıyor olabilirim.

1 Beğeni

videoda çözdüklerini söylemişti pavel

1 Beğeni

Merhaba arkladaşlar. Yeni güncellemeyle g29 kullanırken araç debriyajdan çektiğimde ayağımı otomatik vites gibi öne atıyor tır sürekli kendini. Normalde istop etmemesi için debriyajo korka korka bırakırdım. Yokuş kalkışı falan da kapattım ama hala aynı. 3000 saat ets2 1000 saat ats oynadım ben mi bunu yeni farkettim birşeyler değiştimi yardımcı olacak bir arkadaş var mı

Şu listeye bir baksana, Selçuk Bey elimizde 35 farklı proje var demişti. Ekip, hangi birine vakit ayırsın. Kronolojik olarak devam etsen bile marka zorluk çıkarabiliyor, bu yüzden aksaklık yaşanabiliyor…

Tırlar:

Özet
  • Volvo VNL
  • Peterbilt 579
  • Kenworth W990
  • Mercedes MP5
  • International HX
  • Mercedes L
  • Mack Pioneer
  • Mack New Anthem
  • Volvo FH Electric
  • Ford CLT 9000
  • Freightliner E-Cascadia
  • Volvo Electric VNR
  • Peterbilt 389 Rework & 389X
  • Mercedes MP4 Rework
  • Scania 112M

@racemodder 1.58 güncellemesi bloğunu oku.

Fark edebileceğiniz bir diğer değişiklik ise, motorun artık biraz devirler atarak tork biriktirmesi ve bu durumları desteklemek ve daha güvenilir hissettirmek için bir yokuş başlatma asistanı tanıtılması.

Bu ayar ile alakalı sanırım blog’da böyle bahsetmişler, kapat istersen düzelir.

Hi everyone, new ATS build 1.58.1.3 is available in on Steam.

• keep notifications visible even when hud is hidden
  • removed mirrors visibility change from show hud impulse handling
  • fixed chat input when chat widget is disabled
  • fixed mouse steering related mixes triggering impulse when mouse steering is not enabled
  • fixed weather profile to store its data to /home/mod/climate when no source path exists
  • fixed cached vehicles buffer overflow in convoy
  • 324694 - tutorial_redesign - Skip parking hint lingers birefly after starting a new quick job
  • 325353 - tutorial_redesign - hint.world_map.a - convoy map overlay problem
  • 325386 - tutorial_redesign - hint.pause.a - convoy quick info overlay problem
1 Beğeni

Deneyimlerime göre ayağımı gazdan çektikten sonra nedense hala gaza basıyormuşum gibi ses geliyor. Normal mi emin değilim ama bende değil çünkü gereksiz yere fazla bağırıyor gibi…Uzun zamandır oynamamıştım belki de onun etkisi vardır çünkü eskisini fazla hatırlamıyorum…

bu oyununda gaz ayarı bozulmuş. gaza hafif dokunsam bile dip gaz gibi 2500devire çıkıyor. iki oyunuda bozmuşlar direksiyonu çıkarmıştım oynarım diye hevesim kaçtı. herhalde zahmet edip düzeltirler.