Yeni çekici gelene kadar oynamama kararı aldığım için pek oynamadım ATS’yi. Çift dorse görevlerini bitirdim sadece. Bu ay içinde oyuna yeni çekici eklenirse şaşırmam 10. yıl hediyesi olarak.
Merhaba arkladaşlar. Yeni güncellemeyle g29 kullanırken araç debriyajdan çektiğimde ayağımı otomatik vites gibi öne atıyor tır sürekli kendini. Normalde istop etmemesi için debriyajo korka korka bırakırdım. Yokuş kalkışı falan da kapattım ama hala aynı. 3000 saat ets2 1000 saat ats oynadım ben mi bunu yeni farkettim birşeyler değiştimi yardımcı olacak bir arkadaş var mı
Şu listeye bir baksana, Selçuk Bey elimizde 35 farklı proje var demişti. Ekip, hangi birine vakit ayırsın. Kronolojik olarak devam etsen bile marka zorluk çıkarabiliyor, bu yüzden aksaklık yaşanabiliyor…
Fark edebileceğiniz bir diğer değişiklik ise, motorun artık biraz devirler atarak tork biriktirmesi ve bu durumları desteklemek ve daha güvenilir hissettirmek için bir yokuş başlatma asistanı tanıtılması.
Bu ayar ile alakalı sanırım blog’da böyle bahsetmişler, kapat istersen düzelir.
Deneyimlerime göre ayağımı gazdan çektikten sonra nedense hala gaza basıyormuşum gibi ses geliyor. Normal mi emin değilim ama bende değil çünkü gereksiz yere fazla bağırıyor gibi…Uzun zamandır oynamamıştım belki de onun etkisi vardır çünkü eskisini fazla hatırlamıyorum…
bu oyununda gaz ayarı bozulmuş. gaza hafif dokunsam bile dip gaz gibi 2500devire çıkıyor. iki oyunuda bozmuşlar direksiyonu çıkarmıştım oynarım diye hevesim kaçtı. herhalde zahmet edip düzeltirler.