garaj 10/10, şarj istasyonu eklenmiş şimdilik işlevsiz
widget arayüz kullanıcısına göre değişkenlik gösterecek özelleştirmeyi sevdim ben kapattım her şeyi ,
F6 iş F7 Hasar durumu ekranı kaldırıldı F1 Durum veya ana menü hizmetler araç raporu sekmesini kullanmak gerekiyor multiplayer mod da hareket halinde bakılamaz.
2 Şubatta buna benzer bir şey ATS için de gelecektir. Eğer o zamana kadar 1.58 tam sürüm çıkmaz ve World of Trucks Open Beta’ya gelmez ise sürüm düşürmek gerekecektir. Şimdiden bilgilendirme yapalım…
Tahminim: 2 Şubat sabahı tam sürüm çıkar akşam da 10. Yıl Dönümü bloğu gelir…
Takometre (RPM) ve hız göstergesinin olduğu çember ile yakıt, ve ışık (far ve sinyaller) göstergelerini ayırabilmek. Yani sadece yakıt, ve ışık (far ve sinyaller) göstergelerinin görünmesi.
Gördüğüm kadarıyla Kingman ile Tucumcari arası değişmiş. Bu arada diğer güncellemelerde var mıydı bilmiyorum ama Los Angeles’teki garajın karşısında tır yıkama istasyonu var. İçeriye giriliyor.
Bak, şunu da belirtmek isterim. Yalan/yanlış bilgilerle veya birileri kafasından uydurup diğer insanlara bunu yayıp, manipüle ederek hype yaratmanın bir anlamı yok. Senin paylaştığının geleceği kesin biliyoruz fakat onlar söylemeden senin veya başkasının paylaşmasının mantığı yok. Sözüm sana değil, bunu yapan çok kişi var. Aynı konuşmalar loop’a girip duruyor…
Bu arada 1.58 güncellemesi çok erken geldi. Güncelleme dolu ve iyi görünüyor. Sanırım, bu sene 4 güncelleme gelebilir…
Dinlenme fonksiyonuna da el atmışlardır umarım. Uyumak için gizli bölgeye kusursuzca yanaşmak veya değmek gerekiyor. Forumda birkaç kişi bu yüzden yeni garajda uyuma yok zannetmiş.
Garajın girişine doğru durmak gerekiyor. Haritada garaj simgesiyle uyuma simgesi iç içe geçtiği için bölge tam anlaşılamıyor.
Yeşil etkileşim simgeleri gibi mavi uyuma simgesi olsa ne olur yani? Bu kadar sorun yaratan bir şeyi değiştirmek gerekir! @SiSL
tırları artık binek otomobil veya otobüs gibi kullanacağız galiba… kısa bir test sürüşünden sonra onu anladım… dönüşlerde ve hızlanmadaki kas hafızası sıfırlandı
navigasyon ayarlarıda tepe taklak… tek bir tuş ile navigasyon, yük, hasar durumuna bakıyordum… o da gitmiş
Fizikleri test ederken fark ettim. Bende ne çekici ne de dorse de hiç bir şekilde lastik sesi çıkmıyor. Zaten acayip vasattı kabul ama hiç olmaması tuhaf hissettiriyor.
Sürüş akademisine yeni eklenen çift dorse bölümlerini bitireyim derken oyun içinde fazla oynayamadım. Yeni garajlar çok daha iyi olmuş eskiler ufaktı. Şimdi içeri girince rahatça manevra yapıp gezinebiliyorsun.