American Truck Simulator - 1.54 Güncellemesi [Ana Konu]

1.54 güncellemesini konuşabilirsiniz…

ETS 2 Konusu @HasanOfke’nin açtığı konudur. Diğer konu kapanmıştır…

American Truck Simulator için 1.54 Açık Beta sürümü artık mevcut ve şu özelliklere sahip:

Yeniden Tanımlanmış Kargo Sistemi :articulated_lorry:
Kamyon Ayarlama Menüsü Yeniden Tasarımı :video_game:
PhysX Sistem Uygulaması :wrench:
Sürüş Akademisi Ödülleri :gift:

9 Beğeni

1.53,5 yapsaydınız olm böyle beta mı olur? 1.54 ile 1.55 birleştirseydiniz de dolu bi sürüm olaydı bari.

1 Beğeni

1 Beğeni

arkadaşlar bir sonraki yenileme aşaması arizona’da galiba
scs forumdan bulduğum yenilemeden bir örnek;

1 Beğeni

Yeni yük gelmiş oyuna.

4 Beğeni
1 Beğeni

Yeni koltuk ayarı kısmı Türkçe’ye çevrilmemiş. Hala İngilizce.
@SiSL @HasanOfke

Yemin ediyorum bunu kimse açıklayamaz. Oyuna bir sürü yeni araç getirmişsin. Üstte Harita DLC fotoğrafında yeni araç kullanıyorsun. Alta yeni sürüm güncellemesi fotoğrafında eski araç kullanıyorsun.

Sürüm güncellemesi için var olan resmi kullanıılıyor. O eski araç aslında oyunun kendi resmi. ETS 2de nasıl Scania kullanılıyorsa ATSde peterplit kullanılmış ama DLC resmi yeni çekildiğinden yeni tır koymuşlar. Yani güncelleme bannerde standart kendi eski resim DLC resimlerdede DLC içinde resim koyuyorlar.

SCS geber tamam mı, şu 1.54 open betadan beri çekici yöneticisinde birkaç araca tıklayınca oyun donuyor atıyor kafayı yicem dosyaları da doğruladım sildim tekrar yükledim

Kardeş merhaba. Profilin olduğu kısımdaki quickesave kısmına bak. Ordaki game.sii dosyasını SII.decrypt üzerine sürükle not defteri ile aç. Araçlarına control f ile bak. Orda hangi araç hangi mod vs görürsün. O modun 1.54 sürümünü bulup profiline at sorun düzelir :+1::v:

1 Beğeni

Sorun halen devam ediyor ve sadece bir profilimde var. Ve bu profilimde de hiçbir zaman mod yüklemedim veya test etmedim. Oyunu sildim, dosya bütünlüğünün doğruladım yine düzelmedi.