paccar girişi buradan ona göre
hangi dlc deydi burası?
washington
o dlc bende varmış bakarım oraya
Arkadaşlar oyundaki partikül sistemi tamamen yenilenmeli vdb şeklinde almalıyız Smoke,alev efekti daha net olmalı partikül sistemi kötü duruyor yeni oyun motorunda tamamen eski partikül sisteminden kurtulmalıyız berbat çözünürlüklü HD değil scs software partikül sistemini ele almalı…
scs software en sonunda hayal ettiğimiz ay ve yıldızlar ve yeni skybox kutuları,şimşek çakması efekti geldi bu bir iyileşmedir benim açımdan bu grafiklerin devamı gelmeli
@Burak34 Marka geri çekmek istemiş demek ki, oyunda pek kullanan yok o zaman.
@Tolgasky Zamanında söylenen özellikler adım adım (bazıları arka planda) geliyor ve gelmeye de devam edecek, merak etmeyin.
@Scaniaman Normal de skybox sayısının çeşidi ve sayısı kaçtı, hatırlamıyorum. Sayısı arttırılmış, sanırım.
Bunların dışında yine de ortada bir şey yokken, önümüzdeki sene için durduk yere hype’lanmak istemiyorum.
Normal 6 veya 7 kötü hava da 3 olması lazımdı.
yav refikhan bazen ne dediğini anlamak için 5 kere okuyorum ama şaka maka oyun, grafik hakkında ciddi bilgiye sahip gibisin gariptir ama okutuyor yazdıkların aynen öyle
Abdullah_yorulmaz arkadaşım aynen öyle grafikler hakkında geniş bilgiye sahibim oyunun grafik konusunda ilerlemesini istiyorum mesela her iki oyuna bulut ve duman oluşturucu vdb desteği gelsin harita editöründe düzenleyelim güzel olur oyunda yağmurlu yolda yollar kağıt gibi gözüküyor pbr uygulanarak yollar düzeltilirse güzel olur yağmur yansıtmaları şahane gözükür scs software ne istiyorsak güncelleme ile istediğimiz özellik geliyor buda bizi scs software’nin önemsediğini gösteriyor oyun yavaştan tamamlanma evresine girdi ama çok gerideler biraz daha ilerlemesi gerekiyor scs software ‘nin
Bu güncellemeden sonra Kansas gelir artık.
@HasanOfke Bugünkü videoda tuş ayarlarında vites yükseltme müdahalesi ve vites küçültme müdahalesi fonksiyonlarını zikretti. Bu iki özellik iki oyunun 1.48 sürümünde de vardır.
Ne olduğu anlatayım:
- Vites Yükseltme Müdahalesi
- Vites Küçültme Müdahalesi
Bu iki ayar otomatik vites için vitesi büyütüp küçültmek içindir. (Vites değiştirmek için değil.)
Örneğin, yokuş çıkarken araç 1 ile çıkmakta ama vites atmıyor ve siz hızlanmak için istiyorsunuz. İşte bunun içindir. (Otomatik vitesli araç kullananlar bilir vitesi sola çekip vitesler arası sıralı şekilde geçiş yapılabiliyor.)
- Vites Yükseltme
- Vites Yüçültme
Bu iki ayar ise bildiğimiz vites değiştirme ayarıdır. Manuel vites için vites değiştirme ve otomatik vites için geri-boş-ileri yapmak içindir.
Scs sis geldi sis farı nerede önümüzü görmüyoruz
Arkadaşlar bence yeni oyun motorunda her iki destek olacak gibi çünkü 1.49’da directx 12 gelmedi demekki oyun motoru iki destekli gelecek gibi dx11/dx12 destekleyecek oyun motoru çünkü unreal Engine 4 ve 5’te olduğu gibi pek çok oyun motorunda var dx11 desteği var bence scs software her iki platformu üzmek istemiyor olabilir diye düşünüyorum…
Arkadaşlar şu ses modunu nasıl kurabilirim? Diğer ses modlarının aksine bunda def dosyası falan da var, hangi klasöre atıp kurucam
Buldum;
A new ATS build 1.49.0.49 is available on Steam.
-
game: tweaked assignment of stars by wear
-
Now it uses following scheme to assign stars:
-
5 stars: wear < 10%
-
4 stars: wear < 20%
-
3 stars: wear < 30%
-
2 stars: wear < 40%
-
1 star: wear >= 40%
-
0228476 - Maintenance Interface - When changing the engine the use is not restored
-
0228725 - used_trucks - Wrong amount paid for used truck
-
0228727 - used_trucks - Cutscene for first truck won’t play
-
0228794 - Photo Mode - the controls disappear and the resource becomes unusable
Kontrol edemedim ama beklediğim güncelleme olmuş. İkinci el araç alımı ile ilgili yanlışlar duzeltilmiş gibi.
arkadaşlar ets2/ats skybox güncellemesi ile resmen çok eski rig nroll oyunu grafiklerine benzemeye başladı dikkat ettiğimde gün doğumu ve gün batımı daha gerçekçi duruyor ay ve yıldız harika birde şimşek çakma efekti harika bir özellik olmuş scs software oyundaki eski yolları yenilemeli skybox’ta yaptığı gibi hdr ve normal_map uygulaması ile yağmur yansıtmaları güzelleştirilmeli oyunda yağmurlu havada yoldaki yansıtmalara bakıyorum kare gibi soğutuyor bu görüntü bulanık ve buğulu bir görüntü olmalı ozaman doğru yapmış olurlar arkadaşlar scs software
A new ATS build 1.49.0.52 is available in public_beta on Steam.
- 0228480 - photo mode - random skyboxes
- 0228707 - Wyoming - Remove UI when Nebraska DLC not loaded
- 0228706 - Wyoming - Remove UI when Nebraska DLC not loaded
- 0229001 - Oklahoma - Invisible DLC WALL - wrong setting dlc guard
- 0229256 - Oklahoma - US 69 - Raised terrain
- 0229257 - Oklahoma - US 69 - Floating flowers
- 0229261 - Oklahoma - US 69 - Floating trees
- 0229258 - Oklahoma - US 69 - Floating tree
- 0229259 - Oklahoma - US 69 - Holes in map
- 0229260 - Oklahoma - US 69 - Hole in map
- 0022903 - dlc_nm - California - Santa Cruz, speed limits
- 0229008 - Oklahoma - remove dead end and invis wall