A new ATS build 1.49.0.61 is available in branch public_beta on Steam.
- Fixed possible game crash (caliber_suv_premium_23/cargo/cargo).
A new ATS build 1.49.0.61 is available in branch public_beta on Steam.
Rüzgar türbini kanadını taşımak güzeldi beta çıktığında denemiştim. Bu yeni dorse uzatılabilir ve tekerlekleri dönüyor. İsterlerse bu dorseye uzun tomruk, çelik boru ve beton kiriş gibi yüklerde eklenebilir konunun altına yazmış adam scs forumda da bahsi geçtiği için orda görmüştüm çeşitli yükleri.
Aracın arkasına 360 derece kamera takılmış çekimlere benzemiş
A new ATS build 1.49.0.107 is available in public_beta on Steam.
https://twitter.com/SCSsoftware/status/1727567672613781608?t=2_iEPU0lozt7WYRYDBFhWA&s=19
Bugün geliyor gibi
ATS 1.49 Tamamlandı! (son güncelleme boyutu 633mb)
Bu yükü bulamadım ben ne olarak geçiyor
yükün ismi Wind Turbine Blade, @alper398 dediği gibi yeni eklenenlere henüz çeviri yapılmadı
Teşekkür ederim.
2 yerde çıkıyor bu yük. Her yerde yok.
SCS’nin oyuna koyduğu görselde yıldızlar renkli olabilir, sonuçta gerçekte yıldızların hepsi beyaz değil.
Yeni skybox grafik modunu unutturacak gibi herşey var dx11’in doruk noktasındayız galiba 4K yeni skybox dokuları var asset dosyalarına baktım dds formatı değişmiş galiba dds açmadı formatı değiştiği için bence 1.49 en beğendiğim güncelleme oldu
Grafikler konusunda yavaş yavaş ilerliyor scs software harbi şaşırtıyor
Tek ekseği yol dokuları şu yol dokularını skyboxta yaptığı gibi yenilesinler ve ıslaklık efektini gerçekçi buğulu görüntü haline getirsinler normal _map uygulaması ile…
bunun için hangi skybox ve yağmur kodunu yazacaz
Henüz hepsine tek tek bakmadım, hava durumunu doğal döngüsüne bıraktım. Sen, g_set_skybox 1’den artık kaça kadar gidiyorsa bak.
Otomatik olması için ne yazılcakki?