ATS ye 551MB update geldi
Uzun zamandır girmediğim için ATS ye heralde bu ayar eklenmiş yeni olarak
I haven’t seen other grey Wyoming Map Expansion just nothing from update 1.41?
Maybe it will be grayed out when the DLC is released.
Ve bakım başladı.
1.2GB güncelleme gelmiş bana.
EDİT: Sürüm 1.41.1.0 olmuş
2,2 Gb geldi bana da
Modlar hala kullanılmıyor.
1.41 vatana millete hayırlı uğurlu olsun…
bende ki ats kafayı yedi sabah 240 mb veri indirdi. az önce 1,2 gb veri indirdi şimdi de 963 mb veri indiriyor.
1 günde bu indirmeler normal mi acaba ?
Yakında gelmesi planlananlar:
8 oyuncuya kadar çevrimiçi bir oturum oluşturmanıza ve barındırmanıza olanak tanır. Gelecekte oyuncu sınırını eninde sonunda yükseltmeyi planlıyoruz, ancak devam eden çalışma yapısı nedeniyle şu anda bunu küçük tutuyoruz.
ATS’nin piyasaya sürülmesinden bu yana geçen yıllarda dünya tasarım araçlarımız önemli ölçüde iyileştirildi ve yeni güçten yararlanmayı planlıyoruz. Örneğin, harita tasarımcılarımız artık yol yüzeyinin bir virajda düzgün yuvarlanması gibi ayrıntılara dikkat edebiliyor.
Yıllar sonra SCS Software oyunlarında online multiplayer özelliği ekleme vakti geldi!
American Truck Simulator 1.41 güncellemesi bugün tamamlandı. Artık Convoy Multiplayer herkes tarafından oynanabilir.
Bugün yayın yok maalesef yarın bakıcaz. Modlar…
1.41 e geçtim ve 0 kamerası çalışıyor ama f9 a bastığımda sohbet çıkıyordu o tuşu değiştirdim ama f ile gidecegim yere kamyonu ışınlayamıyorum bunu nasıl çözebilirim
Ctrl + F9 ile çözebilirsin.
Bu arada, 0 kamerası ile ıșınlanma tuşları ayarlardan değiştirilemez.
yok ışınlanma tuşları değil bu sohbeti f9 a atamışlardı onu değiştirdim
Son karar senin reis ama modlar için o kafa karıştırıcı mevzuyu yapsak mı acaba, geçen hafta senin de tanıttığın Neoplan ile adamlar konvoy yapıyordu. 40 dakikalık videoyu 2 kere izledim. Çok güzeldi. Belki resmi mod desteği gelene kadar bu mevzu denenebilir.
136.3 mb güncelleme gelmiş.