American Truck Simulator - 1.40 Güncellemesi [Ana Konu]

Şasilerin eklenmesi gerekiyordu doğru ve güzel bir adım attılar, ışıklandırma konusunda kendi bilgisayarımda çalışırken görmedikçe yorum yapmayı doğru bulmuyorum kendimce. Scs den kendimize faydalı ne özellik veya güncelleme bulabiliriz buna bakalım. Her yeni blogda herkes görüşünü bildiriyor, görüşlerin uyuşması gibi bir zorunluluk yok tabi fakat herkes birbirinin görüşüne saygı duymalı bence. Tester olan kişiler de tester olduğunu burda belirterek, “kendi fikirimce” şov yapmakta, Scs kendi testerlarında kimlerin olduğunun topluluk tarafından bilinmesini isteyeceğini sanmıyorum. Bence konu biraz sakinleştirilmeli… Open beta gelmedikçe yoruma kapalı kalsın “bence”

13 Beğeni

oyun nasıl kastıysa blog fotoğrafı ile yayının alakası yok.

1 Beğeni

Fikir belirtmek avukatlık yapmak anlamına gelmez diye biliyorum.kelimelerinizde biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Sonuçta hiçbirimizin scsde hissesi yok.kim niye avukatlık yapsın…
Bencede konu kapatılmalı çünkü bu yazışmalar devam edicek gibi…

3 Beğeni

Ben şeyi anlamıyorum ets&ats, hoşuna gitmeyen direkt kötü diye eleştiriyor, yahu bırakın bir çıksın daha beta bile değil boş yere burda cebinizden bir şey çıkmadan oynayacağınız şey için tartışma çıkarıyorsunuz. :smiley:

6 Beğeni

ben beğendim

2 Beğeni

Aynen öyle büyük ihtimalle optimizasyonu yapamadılar çok fark var yani hani ne bilim daha güncelleme çıkmadı ama böyle çıkacaksa blogladaki fotolarla bi alakası olmayacak güneşin saate göre yer değiştirmesi olayı güneş ışınlarının gerçekteki açıyla gelmesi olayı falan güzel şeyler bunlar ama sorun şu hani blogdaki fotoğraflardaki görüntüyle şuan yayındaki bir değil insanların beklentisi blogdaki fotoğraflardaki gibiydi şuan yok yani o fotolarla alakası yok SCS kendisinin oyunculara aşıladığı beklentiyi kendisi karşılamadı yayına bakarsak.Umarım güncelleme gelince daha iyi olur grafikler.

4 Beğeni

benim konuyla ilgili olarak soracagım friction (sürtünme) cekicide alacagımız ekstra aks sayesinde yakıt veya fizik unsurlarini etkilecek midir

1 Beğeni

Bu özellik zaten var bu yüzden olacaktır.Hatta yayında dalgası bile geçildi.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

yağmurda gökyüzü hoş duruyor

9 Beğeni

8x4 ile Viraj dengesi artabilir, ağır yükte fark ortaya çıkar bence. Avrupada da çoğu 6x4/2 şasili araçların arka aksları yukarıda kullanılıyor. Belli ki şasideki lastik sayısı yakıta etki ediyor, tabi oyunda veya simulatörde deneyemedim litre olarak ne kadar etkili.

2 Beğeni

Yukarıda Work in Progress yazıyor :upside_down_face:

Renk tonları çok hoş ya

3 Beğeni

aynalardaki görüntü normal mi, bilmediğimden soruyorum

Kardeş yeni grafiklerle bu 1.39 grafikleri değil.

naısl görüntü?

Bu konu, çok sayıda topluluk raporu nedeniyle geçici olarak en az 4 saat kapalı.

tek sevindiğim şey gökyüzü oldu onu çözmüşler bitmiş
akşam olacak geceleyin sefere muhtemelen devam edecekler

Konuyu da kapattırdınız bravo sistem kendi kapattı.

akşam olmaya başladı güzel şeyler yakalıyoruz

14 Beğeni

kokpit çok iyi değil mi???

5 Beğeni

çok güzel gözüküyor gerçekten