ağam oyuncularla eğleniy

ağam oyuncularla eğleniy
American Truck Simulator’ın 5. yılı kutlanıyor! Mevcut çekiciler için 4x2, 8x4 ve 8x6 şasi güncellemesi…
@feelgood_inc yayın sırasında güncelleme çıkarmışlıkları vardı sanki ağam kaosu sever
sakin olun millet
Alex now mow yazsa da 7 şubat sonrası gelecek 1.40 :))
Başladı başlayacak.
Bakalım şu parkla ilgili özellik neymiş…
ee fark var da başka şey gösterin krşm ![]()
alex’in arkasındaki amerikan bayrağı ne alaka??? saçma olmuş
ışık araçlara çok güzel vuruyor
Çok iyi görünüyor sadece bunu diyorum…
dalga geçmeyin, 1.40 böyleyse geçmiş olsun.
ilk paylaştıkları 1.40 görüntüleri akabinde büyük ihtimalle optimizasyonda başarısız oldular ve birçok renkte eskiye dönüldü.
şu an sükütuhayal’e uğradım
Skyboxlar ve renkler arasında fark var baya ilk paylaşılan bloga göre germany reskin bloğu wyoming bloğuna bakarlırsa belli olur bide tırtıklanmalar daha çok göze batıyor yoldaki çizgilerde bile tırtıklanma oluyor
Bence gayet doğru söylemiş argo,küfür kullanmadan kibarca anlatmış ben şahsen katılıyorum @altunsoy07’nin dediğine.
Sakin olun arkadaşlar bedava içerik için kavga etmeyelim.
Yorumda küfür ve hakaret yoktu.
Mal bize bir gelsin aşırı fps düşüşü olursa,problem çıkarırsa eleştiririz.
@otobusuolmayanadam birazdan konuya kilidi vurup,gönderileri silicek hissediyorum ![]()
Yani bilmiyorum ilk görüntüler çok farklıydı beklediğim grafiklerde oydu unreal engine grafikleri beklemeyorum zaten ama paylaşılan gibide değil şuan yayındaki görüntü hayal kırıklığına uğrattı beni de
Çabuk hızlanıp ön tarafa v led yapılırsa etsdeki jetcilerin bir kısmını çekebilir ats’ye
atsdeki çekicilerin hemen hemene eksiği kalmadı ws’nin sleeper kabini ve kenwortun yeni generation tırı gelirse ets’yi çekici bakımından geçebilir