Shift+F11 yapınca direk rapor olarak gönderiliyor değil mi? Normalde ben mail yoluyla rapor ediyorum?
Dikey eşitleme tam olarak ne işe yarıyor? Açınca veya kapatınca, ben kapatmayı denedim fps arttı ama sanki ben görüntüde bir fark göremedim sanki, ben 1080p 144Hz Freesync HDR destekli bir ekranda full ultra ayarlarda oynuyorum.
Allah aşkına şu aa sorununu çözsünler bu nedir dalgalanma hareket ediyor tırtıklanma var hevesimi kaçıyıryor oynarken sağa bakın tellerin oldugu yere o kadar güncelleme geldi bi aa düzelmedi oyun icinde aa acılmıyor ölcekleme 400 oldugu halde aynı bu nasıl bi iştir arkadaş oynamıyorum. Düzelene kadar. Çok kötü soğutuyor oyundan adamı. Kafayı sağa sola cevrirince cok dalgalanma oluyor ben anlamadım gitti kimse demiyor mu şunu düzeltin diye.
Farklı Simulasyonlarda bir süre vakit geçirip sonra Ets2&Ats ye dönünce o kadar da göze batmıyor. Oyundan keyif almaya çalışın bence. antialiasing hepsinde sorunlu, evet Ets2&Ats de biraz daha fazla kabul ediyorum
[DX11] Help regarding Nvidia Profile Inspector (NPI) - Roextended Project buraya bak burada adam detaylıca anlatmış. bu ayarları yaparak pürüzsüz bir görüntü elde edersin fakat performans kaybı yaşarsın. scs msaa veya daha güçlü bir sistem getirdiği zaman senin bunu kaldırabilecek bir bilgisayarın var mı? her yerde aynı şeyi yazıyorsun. adamlar mevcut kenar yumuşatmanın yetersiz olduğunun zaten farkındalar. sorununu bu foruma yazarak veya canlı yayınlarda sohbete yazarak bulamazsın. scs forum’da konu açarsın, fikirlerini belirtirsin ve cevap alırsın.
A new ATS build 1.40.0.53 is available in public_beta on Steam.
ATTENTION: Anyone who bought Westernstar in the game version 1.39, please sell it first and buy again.
fixed patching of 49x accessories (without reading units)
0146613 - Colorado - US 491 - terrain hole
0146622 - Colorado - US 491 - power line connection
0143727 - Colorado - US 285 - Sharp transition of textures
0146635 - us_cross_2-1-2_city_x_0-2_country_tmpl_turn - cars not turning right on red
0143557 - Colorado - Sterling - Missing stop sign
0143557 - Colorado - Sterling - Missing stop sign
0146482 - model/skybox/sf_fog.tobj - missing texture
0146612 - Washington - I-90 - Wrong speed limit
0137177 - Freightliner Cascadia - Interior - black mark on the glass outline is missing
0146122 - Western Star 49X - Missing chainsaw icon
0146664 - Western Star 49X - Holy field blanket is missing for sleeper cabs
0146597 - us_cross_2-1-2_country_x_0-2_country_tmpl - problems when turning right on red signal
0143374 - us_diverging_diamond_2-1-2_country_exit_tmpl - missing colbox
0146365 - Driver Manager - Hazardous Cargo icons incorrect
0146656 - Food Tank Trailer - Incorrect material - no reflection
0144194 - All Trucks - Interior - increased brightness when moving the camera
Sarı rengin üstünde çok parlama oluyor, öğle saatlerinde de bitki örtüsünün, ağaçların üstünde çok fazla parlama oluyor umarım bunlar kolayca düzeltilebilir şeylerdir genel olarak çok iyi bir güncelleme çünkü 1.40