Yeni komutu ve DX11’i detaylı test etme şansım oldu.
g_cabin_suspension_stiffness komutunu 0 ile denedim, eklenen diğer iki ayar da 0’dı. Benim epey hoşuma gitti, TIR öyle absürt savrulmuyor. Kabin içi kamera hareket katsayısını düşürünce güzel oldu, diğer türlü fren yapınca kamera çok öne geliyordu.
Fren yapınca ve kalkarken dışarıdan kabinin sallanması ve kabin içi kamera hareketleri çok güzel olmuş, kendi zevkinize göre ayarları kurcalayıp kendinize göre bir ayar yapabilirsiniz.
Onun dışında sürekli crash yiyordum DX11’den sanıyordum; ama Selçuk Abi’nin trailer modunu silince o da düzeldi. DX11’de ortalama 7 FPS artışım oldu. (gtx1060 6GB i5 6600 16GB ram ve bir sürü mod yüklü) Not: trailer modu DX9’da da crash veriyor.
______________________________________________________________________________________ Ekleme:
1.35’te gidiş-geliş tek şerit yollara yeni yol olayları sistemi eklenmiş.
Fotoğraflarda göründüğü gibi kırmızı ışık ile yolu kapatmışlar, sırayla şeritlere geçiş hakkı veriliyor.
Eskiden haritanın belli noktalarında buna benzer bir sistem vardı, ancak bunun farkı rastgele oluşması.
Yeni eklenmiş bir yol olayı. 1.35 ile alakası var mı emin değilim ama ilk kez karşılaşıyorum o nedenle burada paylaşayım dedim.
İlk kez Oregon’da gördüğümüz map’in sabit noktalarında olan logar taşması, San Francisco’da karşıma çıktı. Hava da yağmurluydu, haliyle güzel bir görüntü oluştu.
Bu fizikler ATS için de geçerli olmak üzere değişmişti. Kabin süspansiyonu çok düşürmeseniz daha anlamlı olur tabii ama izlediğim videolara göre yani şu an ATS ayarını tutturmuş gibi duruyor. Washington orman yollarında sürmek için sabırsızım hadi lan gönderin artık @scssoftware
fixed teleport of the actor to the sold garage when a trailer is attached, more bulletproof detection fo trailer chain closeness to the garage (0086438)
game: fixed crash if the map contains service item with missing city data
custom physics sleep implementation for traffic vehicles (0080979)
added check for free space behind trailer for purpose of trailer adjustment
0079184 - Arizona - Phoenix - No collision bridge 01
0070075 - Arizona - Sierra Vista - Wires goes through billboard