Alaskan Road Truckers - Ana Konu

Bu yorumu imzalıyorum :writing_hand:

2 Beğeni

Yolda bulduğumuza değişmiyoruz.10 yıldır harita geliyor sadece grafikler, körükler bile kaç yıl sonra geldi,optimizasyon iyice bozuldu,hala piksel piksel bulut var oyunda. Motor izin vermiyor deniyor bir çok şeye .Yapacak bir şey yok o zaman yeni gelenleri deneyeceğiz inşallah sağlam olurda rakip olur. Bir şeyler yaparlar belki.Bu oyun değil ama Truck World Avustralya heyecanlandırıyor beni.

3 Beğeni

ahahahaahahahahah zyyaaahh fatal error yedim. klasik unreal sorunları neyse ben msfs’e geçicem deneriz.

geyik eti pişiriyorum da oyunun teknik sorunları var. ve kapandııı :smiley:
hani şöyle söyleyeyim klasik erken erişim unreal oyunları gibi üzdü. :frowning:

5 Beğeni

99da Hard Truckla başladım :rofl: SCS Software candır :rofl: Alaskan Truck Simulator fiyatını ve desteklediği donanımı görünce yorumlarınızı merak ediyorum. Aynı özellikler ETS veya ATSye gelse kaç kişinin donanımı zayıf kalacak ? SCS Software yıllardır en düşük donanımdaki pcler için bile orta yolu bulmaya çalışıyor.

4 Beğeni

demo çıktı

5 Beğeni

Şuan deneyimlediğim kadarıyla söylüyorum optimizasyonu iyi yani american truck simulator de 90 fpsyi göremiyorum atsde 90 ı geçtim stabil 60 fps bile alamıyorum 2060 ekran kartıyla burada görebiliyorum 60 stabil fpsyi , 2 defa drop yedim sadece . Oynanış tarafına gelirsek konsola erişim olması falan güzel bir olay ,ben araçtan inme heveslisi bir insan değildim ama araçtan inip benzin falan almak, araca zincir takmak güzel şeyler.Demo olduğu için fizikler konusunda pek bir şey demeyeceğim. Olumsuz olarak şunu söyleyebilirim grafiklerin iyileşmeye ihtiyacı var.Renkler falan daha iyi olabilir. Camın buğulanması falan karlı havada bunlar güzel şeyler.En önemli şeylerden biri de ses tabiki sesleri beğendim. Motor sesi falan güzel aracın. Harita konusuna demo olduğu için değinmeyeceğim oyun yayınlandıktan sonra görmek lazım.Truck World Avustralya’nın bundan daha iyi olacağını düşünüyorum, çünkü onda videolardan anladığımız kadarıyla grafikler daha iyi. Sanırım biraz biraz tır simülasyonu tarafında beklediğimizi alacak gibiyiz.TWA’nın önünde alaskan trcuk gibi canlı örnek olacak onlar açısından bunun avantaj olduğunu düşünüyorum.Bu oyunda olabilecek hatalar,oyuncu kitlesinin vereceği tepkinin onlara iyi anlamda etki edeceğini düşünüyorum.

5 Beğeni

tekrar güncelliyorum birazdan giricem

belki direkt video çekerim ama yarın öğlen kesin :smiley:

Direksiyon setleri vb. şeyler fatal error verdiriyormuş.

ortam garip :smiley: araca ciddi ciddi bakamıyorum.

hımmm kontrol ve sürüş güzel.

sıcaklık simülasyonu olunca böyle işte :smiley: donuk ulan

güzel bir başlangıç alternatif olarak oynanacak seviyede tam halini daha çok merak etmeye başladım. modeller tırt çok düşük çözünürlüklü ve bu atmosferde dandik gibi gösteriyor maalesef.

7 Beğeni

açık dünya başka beya
resmen yakıt aldım durdum vs. sesler de baya etkili olmuş
sesler ve yapacaklarını ortamda hissettiriyor :smiley: klimayı kapattım yakıt alırken şimdi adam üşüdü :smiley: sesi çıktı
ne kadar salakça ve basit şeyler yazıyoruz neyse poposu dondu açayım.

5 Beğeni

yolluk yapıyoruz :d

bu oyunu bir şekilde geliştirmeleri lazım. lisanslı araçlar için daimler anlaşması vardı çıkıştan sonra durumu belli olur. şu haliyle çok şey vadediyor. keyfim yerine geldi. yarın video güzel olacak.

5 Beğeni

Valla bunun demosu böyle çıktı. Truck World Avustralya daha çok heyecanlandırıyor beni.Ve TWA’ o grafiklere istediği sistem gereksinimleri daha az ,en azından 4 gb ekran kartı istiyor önerilen sistem gereksinimlerde.

2 Beğeni

dert sahibi yapar oyun dsfsfdsfs

uykum da geldi hava da soğuk

truck world australia böyle özellikler göstersin zaten kopar gider mesele oynanabilir oyun yapmak truck driver gibi değil alaskan başarmış bunu ama keşke şu modeller daha iyi olsaymış. fiziklerde hala eksiklik var ama oyun içine çekiyor. dorseyi bağladım da çıkacam. yarın videoda sıfırdan başlarız.

4 Beğeni

yatağa kıvrıldım

4 Beğeni

köprüyü tamir etmeden geçemiyoruz :smiley:

6 Beğeni

zincirleri taktık

tekerleri demoda sökemiyoruz

4 Beğeni

Oyun demo da olmasına rağmen iyi beğenilmiş anladığım kadarıyla :smiley: Bir de tam sürüm çıktıktan sonrakini düşünemiyorum bile. SCS devri bitiyor artık sanırım TWA da çıksın artık 3 şirkette birbirleriyle rekabet halinde olurlar biz de adam gibi simülasyon oyunu görürüz. Rekabetleri en çok bize yarar.

5 Beğeni

teslimat sırasında köprü var sıkıntılı polis bekliyor vs. o köprü açılmıyor görünmez duvar var. güncelleme çıkaracaklar.

https://i.imgur.com/stCYIbB.jpeg şöyle park edilirse oluyormuş uyuduktan sonra

1 Beğeni

Valla videoyu merakla bekliyorum.

İki tır oyunu çıkınca scsnin devri biteceğini mi sanıyorsunuz :rofl::rofl::rofl:
Yeni çıkan oyunlar popüler olduktan 2-3 ay sonra unutulup , boşverilip eski oyunlar oynanmaya devam edildi ( fall guys , scum , valorant , apex legends , snowrunner vb.) . Aynı olay yeni çıkacak tır oyunları içinde olacak. + olarak valorant çıkınca csgo devri bitecek , snowrunner çıkınca ets2 devri bitecek vb. şeyler denildi ama ne oldu hiç bir oyunun devri bitmedi insanlar eski oyunları oynamaya devam etti ve yeni oyunları oynamayı bıraktı. Aynı şeyler yeni tır oyunları çıktıktan sonrada olacak. 2-3 ay Twa ve ATS (alaskan truck simulator ) oynanılacak sonra insanlar geri ets2ye yönelecek. Bunu anlayın.

4 Beğeni

Millet Etsyi falan oynamayı bırakır demek gerçeklikten uzak olur zaten.Mesele bu oyunların verdikleri en azından oyuncu kitlesi azalırsa scsnin bu bizim için iyi bir şey olur.Daha hızlı gelir oyunlara bazı şeyler.Mesele yıllardır her şeyin çok geç gelmesinde ve hala oyunda olması gereken bir çok şey 10 yıldır gelmedi.Sürecin hızlanmasında mevzu yani.Bu oyun ilk izlenim olarak gayet iyi bir şekilde çıktı eksik tarafı şuan grafikler.Ama oyun fernbus gibi olursa uzun yıllar düzeltilmezsse tabiki bir şey olmaz.İlk defa hüsrana uğramadık yeni gelen oyunlar arasından oynanabilir güzel bir şey var ortada şuan.Grafik eksik dedik.Truck Worl Avustralyanın videolarından gördüğümüz kadarıyla grafikleri de çok iyi onun oynanış da var eğer optimize olursa daha çok piyasayı etkileyecek.Bu iki oyununda karşılığı ATS aslında. Etslik bir mevzu yok şuan.Harita konusunda SCS çok iyi iş yapıyor zaten.Bu oyunlarda o kalitede harita beklemek hayal olur ilerleyen zazmanlarda belki ama şuan değil.Mesele piyasanın tek elden çıkması aslında.Rekabet oluşması bu her zaman müşteriye yarar.Yoksa ETS bitti demek falan gerçekçi bir söylem değil.Lakin American Truck Simulatorun etkileneceğini düşünüyorum.ATS 1.40 dan önce nasıldı şimdi nasıl.Oyunda optimizasyon kalmadı ya. Şahsen atsye gireceğime daha çok özelliğin bulunduğu optimizasyon sorunun olmadığı 90 fpsyi görebiliyorum şu oyunda 60 stabil bir şekilde oynayabiliyorum ATS de stabil 60 fps alamıyorum yani.Girip şahsen ats oynamam kaldıki soğudum bu saçmalık yüzünden ATSden.Girip Alaskan oynarım yani optimizasyon bu şekilde olursa yayınlandığında da.Arada bir harita çıkınca belki ats oynarım.ETS de bile 1.44le birlikte optimizasyon bozuldu ats kadar kötü olmasada.

5 Beğeni