İlk defa ciddi rakip çıktı ets atsye . Bilmiyorum fakat aşırı heyecan veriyor bana ,dediğin gibi bunlar ya çakacak ya da scs bunların gerisinde kalmadan ayak uyduracak. Tabi bu ihtimal oyunların optimize olması ve oynanabilir durumda olması sonucunda olacak.
Bence beklentiyi yüksek tutmayalım. Oyun çıktıktan sonra bir bakmışız ciddi bir optimizasyon sorunu varmış. Hayallerimiz yıkılmasın.
ya bu oyuunu tanıtmak için bu kadına ihtiyacımız yok
en azından bizim bakış açımıza göre gel benim uçağa ayağını yerden keseyim
@everyone
Heyo!
Here’s a little something in the anticipation of the demo on June 11.
A set of nice, epic wallpapers with vistas taken straight from said demo! Soak in some Alaskan atmosphere before you hit the road.
Ne zaman çıkıyor bu oyun ya.
Demoda neler olacağı paylaşılmış. Cumartesi buradayız.
Demoda, tamamı tam oyunda mevcut olacak olan bir haritanın büyük bir bölümünü keşfedebileceksiniz. Peki, demoda hangi Alaskan dönüm noktasını ziyaret edebilirsiniz? Alaska’dan gelen kartpostallara bir göz atın! İlk önce hangisini ziyaret edeceksiniz?
Bugün 22.00 gibi yayınlanacakmış demo galiba.
@HasanOfke Abi akşam yayın açacak mısın Alaska’nın demosu için ?
Hayır yayına gerek yok. Akşam zaten MSFS yayınndayız o sırada çıkarsa bakarım. Yayını bitirince vakit kalırsa video çekerim olmadı yarın öğlene kalır.
Önce bir bakalım nasıl bir dünyası var. Gerekirse olayları konuşmak için açılabilir ama önce video.
Erken çıksa da oynasak
Gel kurban olduğum gel kurtar bizi ets den… şaka bi yana oyunda her istediğimiz olsa dahi içimizdeki avrupa tırları otobüsler vs bunlar ölmeyecek dönüp dolaşıp ets ye sarılcaz. Şu özellikleri scs getirse keşke
Şu an indiriyorum. Yayından önce hemen bakayım. Kurtarıcı bir oyun değil. Yine yanlış şeylere kapılıyorsunuz.
demo kaç gb ?
Yola beraber çıktıklarınızı yolda bulduklarınızla değişirseniz yolda kalırsınız… 22 senelik firma , 10 senedir, bir simulasyon oyunundaki en geniş haritalandırma söz konusu.