Alaskan Road Truckers - Ana Konu

7 Beğeni

Alaskan Truck Simulator oynanış videosu ve ilk demo gösterimi

https://www.simulasyonturk.com/alaskan-truck-simulator-oynanis-videosu-ve-ilk-demo-gosterimi/

2 Beğeni

Şu özellikleri gördükçe heyecanlanıyorum ama bi yandan da ets de olsa diye hayal ediyorum. Ulan ets ne sevebiliyoz ne vazgeçebiliyoz al sana örnek kopyala kendine yapıştır işte!

2 Beğeni

Oynanış güzel, özellikler çok başarılı ama sanki araç hareket fizikleri iyi değil gibi geldi bana. ETS/ATS gibi oyunlardan sonra buradaki araç fizikleri tatmin etmeyecek bence.

bir ara yazarım e3’e demo hazırlayacaklar neyse erkenden salıp batırmıyorlar

6 Beğeni

Motor sesi SCS’ye göre baya iyi.Hatta sesler genel olarak baya iyi bu neeee

5 Beğeni

Fizikler kötü sanki

2 Beğeni

Bu oyundan fazla bir şey beklememek lazım,görüntülerden öyle gözüküyor malesef.

1 Beğeni

İnşallah bir şeylere vesile olur diyorum.

7 Beğeni

Sonunda ne zaman çıkacağına dair bir bilgi vermişler. Şimdi Q4 bekleme zamanı.

3 Beğeni

biraz diğer işlerden yoğunum ama birkaç özel gelişme videosu kadar içerik çıktı.

alaskan ve truck world australia gerçekten rekabetçi olabilir.

5 Beğeni

ATS çakacak ETS2 VE ATS (SCS) kaçacak

5 Beğeni

Ey SCS bir Alaskaya bir fiziğe yenileceksiniz. :rofl: :joy: :upside_down_face:

6 Beğeni

Vallaha videolardan gözüken malesef bu oyundaki fizik ve harita sıkıntı gibi ama Truck World Australia’dan ümitliyim çoğu şey dengeli gözüküyodu bunda o yok gibi.

2 Beğeni

Şimdi bu çıkmadan hemen önce ETS’nin bi fizik ve hava durumu güncellemesi yayınlaması yok mu…

3 Beğeni

O zaman TWA çakacak ATS ve ETS kaçacak :smiley:

4 Beğeni

Yok :slight_smile:

3 Beğeni

Öyle bir ihtimal yok kardeş.Scs totosunu kaldıracakda ciddi bir değişiklik yapacak,çık.

2 Beğeni

Yok yapmaz zaten de kafamda böyle bir senaryo oluşturayım dedim. Gerçi yapsalar bile artık tutunamazlar bunun karşısında pek :sweat_smile:

1 Beğeni