Açılış Metni - SimülasyonPark nereden çıktı?

Hem bilgisayarda hem de mobilde aynı sorun var. En altta hata mesajı veriyor.

TR dili ilgili genel bir hata çözümü var ama şimdi müdahale edemem zaten kullanımı etkilemiyor.

Birkac reklam alani eklendi. Test amacli mobilden yaptim bilginize…

Geri kaldırılacak mi ?

Sitede istenilenleri yapana kadar reklam yer almayacak. Bu zaten kac ay demek. Reklam vs. beklentimiz yok zaten
Pazartesi anca evde olurum ama baya sey dusundum yapmadigimiz cok sey oldu. Forumda donunce aktif olmayan buyumeyen ilgilenilmeyen bolumleri kapatip burada actigimiz yeni simulasyonlara yonlendirme yapacagim. Ve orasi sadece ets uzerine kalacak.
Sadece oyun olmasini istemiyoruz. Denizalti gonderisi gibi simulasyonlarla yakinda ilgili konulara ihtiyacimiz var. Yoksa sabah aksam etsnin bos muhabbeti cekilmez.
Acilmayan simulasyon kategorileri de kendine ozel isimlerle yayina girecek. Tavsiye yazin mesela apron iyidi

Adres degisikligi icin bilgi aldim. Su an dusunmuyoruz ama daha iyi teknik destek icin kuran kisinin sunucularina gecirebiliriz.

Mobilden sik sik giriyorum girenleri de goruyorum yani cekinmeyin paylasin. :wink:

1 Beğeni

Gemi simülasyon oyunları için tersane olabilir .

1 Beğeni

Bayram tatili bitti eve döndüm. Şimdi planladığımız düşündüğümüz şeyleri gerçekleştirebiliriz.

3 Beğeni

f1 career mode serisi istiyoruz youtubeda

1 Beğeni

ooo bir sürü oyun geldi daha onlar var :smiley:

1 Beğeni

Cities skylines gibi araya kaynamasın buda :frowning:

1 Beğeni

Yetişemiyorum… bir oyundan 10 tane video çekmek yerine 10 oyundan 10 ayrı video çekmek herkes için faydalı :dancing_women:

1 Beğeni

O da doğru efendim neyse ben zaten aldım f1 i yayında filan tekrar oynarsanız multi gireriz :blush:

1 Beğeni

evet yapalım şimdi misafirlerim var yarın gidecekler zaten Çarşamba akşamı bir yayın olmalı ama F1 olmaz ETS2 :dagger:

2 Beğeni

spintires derim ben yeni oyun öncesi iyi gider :wink:

İyi hatırlattın bizim Emre de döndü. Hafta sonu bir gün olabilir. Geçen yayında harita zor geldi tek başıma sarmadı.

1 Beğeni

Mütüş olmuş beğendim hızını.

Apronla ilgilenelim o zaman! :hugs:

Aynı modu, aynı yazıyı üç farklı siteye tek tek eklediğim dönemler geldi aklıma… Anılarım canlandı :smiley:

1 Beğeni

Aşçılık simülasyonları vb. İçin " mutfak " olabilir .

Bu ortam cidden çok güzel oldu. Sanki kocaman bir wp grubumuz varmış gibi herkes istedğini istediği yerde rahatça konuşabiliyor. :blush: İnsanın başından kalkası gelmiyor :joy: