Valla insanları zorla ATS ye çekecekler bu yayında ben bunu anladım. ETS2 de DLClerim full ama ATS de son çıkan 4-5 haritayı almadım fakat sanırım bu gidişle eksikleri tamamlayacağım gibi. Canada, Road Trip, Ford CLT-9000, Scania 112M, Peterbilt 389 tuning pack bunlar gayet güzel projeler ATS tarafında menü dolu dolgun. Ama ETS2 tarafında menüde sadece 8-10 tane siyah zeytin, 1 kalıp peynir, yarım ekmek, çay var aw.
Harbiden öyle ATS dolu dolu oldu
Ford CLT-9000 ve Scania 112M ücretli mi olacakmış? İşteydim pek dikkatli izleyemedim.
evet bundan sonra çıkacak olan klasik tırlar ücretli olacaklar.
vizyonum var ama param yok.
Oyunda az da olsa yeni kabin aydınlatması hoşuma gitti ve süspansiyon hareket etmesi olayı memnun etti sanki arabalardaki fotoğrafta depo içinden çok parıldayan ışık var bence render sisteminde değişiklik gelecek dx12 resmi desteği 2026 sonu 2027’de olabilir hiç bir açıklama yoktu arkadaşlar…
Bomboş yayın, ECS nerede? Harita güncellemeleri? Zaten bilinen şeyleri söyleyip geçmişler hiç açmayın daha iyiydi.
2025 biraz boş geçti özelliklede ilk 9 ay elle tutulur birşey yoktu fakat bu yayında oyun için fotoğraf olarak gördüklerimiz 2026 yılı içerisinde gelirse 2026 en azından 2025 yılına kıyasla dolu geçer.
(Oyun için fotoğrafı gösterilip yıllarca gelmeyen projelere şahit olduk pek ümitlenmemek gerek) ![]()
Rigid kamyonlarıda göstertmediler scs nin yayını boştu dün bence scs den ümidim vardi şimdi hepsini yok etiler mp5 askıya alınmış ee mp6 direkt çıkartsınlar oynayalım bari
2019-2026(6=X?)
Man rework’u geçtim adamlar Euro 6’yı getirdiler ilk başta dashboard lambaları yanlıştı kaç ay sonra düzelttiler, dashboard’ın yazı tipleri ve boyutları tamamen yanlış onu hala düzeltmediler. Siz hesap edin kaç yıl olmuş
???
Eski aracın fontunu kullanıyor.
Araçların yavaş ilerlemesinin sebebi
Araçlar ücretsiz olduğu için getirisi yok. Kapsam da geniş olduğundan yüksek kaliteyi yakalamak için mümkün olan en fazla süreyi kullanmak istiyorlar. Yani beleş ama yavaş…
Project management triangle - Wikipedia
Zaman + para + kapsam = kalite
Burada araçlar için para=0. Kapsam yüksek olduğundan kalite ne kadar yüksek isteniyorsa zaman da o kadar çok olmalı.
Formülün yanlış Uğur burda paranın bir etkisi yoktur. “beleş olduğu için yavaş” denklemi başlı başına kendisi ile çelişiyor. ATS ye çıkacak 2 yeni klasik araç yada Road Trip araçları yada otobüsler ücretli. O zaman senin denklemine göre ücretli araçların hızlı yapılması gerekiyor? O zaman neden hala projeler çıkmadı? Yada “beleşin kapsamı çok” diyorsun o zaman ücretlinin kapsamı tam tersi az olmalı. Aynı zamanda SCS her zaman kaliteli iş yapmak ister kapsamın çok yada az olması kaliteyi etkilemez. Ne yani talep az diye kaliteyi düşürecekler mi?
bu oku atma işte ![]()
Anatolia klasörü var görünüyor