Araç modlarının AZRAİL’i olabilir bu.
Arabalar güzel ha beğendim baya
Materyal değişikliği bu kadar mı fark eder…
hem tır da hem de arabalar da çok iyi gözüküyor.
Ford CLT-9000 geliyormuş ATS tarafına. ETS2 içinde bir şeyler pişmiş midir acaba? ![]()
birazdan axoru görcez gibi bir his var ![]()
demek ki geçen yılbaşı yayınında modellenirken gösterilenler çıkış yapacak bu yayındakileri de gelecek sene sonu oyuna hazır halde göreceğiz kısacası beklemeye devam
En güzel haber buydu. Yapımı bitmiş ocakta çıkar bence
#BirSevdadırRenaultT
Eeee heralde Renault’un başı kel mi Renault ile aralarında su sızmıyordu bir de. Çok belliydi geleceği…
Pek bir sıkıcıydı. Arabaları gösterdiler ama otobüsler hakkında hiçbir şey göstermediler
Ecs mercedes anadolu dlc bu üçü yarışır gibi ![]()
Bu sene hiç heyecanlandırmadı beni. Göstermedikleri iyiyse kurtarır.
Sanki ilk defa bu sene çok boş bir yayın oldu. Pek heyecanlandırıcı haberler gelmedi bana göre.
Çok haklısın ayrıca Türkiye’den zaten asla umutlanmadım da Mercedes olayı fiyasko buzdolabını istemiyorum zaten sadece makyajlı mp5 gelse yeterdi be abi.
Mercedes MP6 geçen senekiler ile aynıydı. Bir kaç daha fazla resim eklenmiş. MP5 hazırsa onu salsınlar da hiç olmazsa MP6 gelene kadar onu oynarız.
2024
2025
Ets yine üvey evlat muamelesi gördü. Ford lisansı gelmişken ets tarafına fmax olabilirdi bence bide bir kaç otobüste gösterilebilirdi yayın çok boş geçti yine… Hem şu mercedes olayı cidden çok saçma zaten var olan modeli bir kez gösterdin ulan hiçmi ilerleme yok bari oyundan fotoğraf koyun ![]()