Bence Nvidia Physx ile ilgili de bir gelişme gösterilse iyi olurdu.
Sol üst köşedeki Scania S 2024e ve Scania R 2024e yazısı canlı yayın sırasında dikkatimi çekti. R Electric kesin geliyor o zaman. Canlı yayın kaydı 2:08:18
benim için çok iyi geçen yayın oldu. tam düşündüğüm ve tahmin ettiğim gelişmeler mevcut. Önlerinde çok uzun ve meşakkatli bir yol var scs’nin. 2025 yılı 2024 yılına nazaran biraz daha sakin geçecek diye tahmin ediyorum Krone agriculture gelmesi beni çok heyecanlandırdı. Rigid olayı için bence scs nin biraz da zamana ihtiyacı var gibi
Yine bir umut belki farklı bir şeyler görürüz diye bekledim ama SCS çizgisini bozmadan devam ediyor. Neyse artık güncellemelerde süpriz bir şekilde gelen güzel özellikleri beklemedeyiz.
Çoğunuz çok bahsetmedi de Man Tgx E6 ya rework gelmesi tuhaf. Zaten model o kadar kötü değildi ve yeni man gelmesine rağmen eskisine yeniden modellemeri ilginç.
Euro6 rework hakkında ayrı bir konu mevcut https://park.simulasyonturk.com/t/ets-2-man-tgx-euro-6-rework-ana-konu
Nemiro’nun gösterdiği bu iki resim aynı gibi. Nemiro bile farkı anlayamadı. Arada hafif renk farkı var. Sanki biri yeni biri eski gibi.
Image 5 →
Image 6 →
Belki MAN modifiye paketi gelecek. Ona bir hazırlıktır.
Bu yayında elektrik istasyonları gözükmediğine göre elektrikli araçlar Hızlı İşler bölümünde devam edecek bundan dolayı 2025’te beklediğim araçlar şu şekilde.
Elektrikliler
DAF XF Elektric
Scania R Electric
Volvo FH Series 6 Electric
Dizeller
Scania Super
Mercedes-Benz Actros (MP5-MP6)
Renault Trucks T 2025 (sürpriz)
Ayrıca Krone Yük Paketinin yanında CATterpillar Yük Paketini de bekliyorum.
Yayında mutlu eden tek bir haber var o da İskandinav DLC yenilenmesi. Onun dışında maalesef hüsran.
Yalnız SİSlde dedi İskandinavya rebuilt değil reskin olacak.Yani tam anlamıyla sil baştan yenilenmeyecek.
Biraz Almanya gibi.Şehirler yeniden yapılır,yeni model kavşaklar eklenir,bazı olmayan ikonik yerler ve bazı yollar eklenir.Maksat Nordicin yanında sırıtmasın.
Bu arada bu hamle sayesinde İngiltere reworku gelmeden İrlandanın gelmeyeceği %100 kesinleşti.
Rigid görmek iyi oldu ama muhtemelen 2014den beri aynı lisans sorunları devam ediyor.SİSl başı yanacağından pek söyleyemedi ama belliki markaların tutumu aynı.Scania,Daf veya Renault hariç pek ilgilenen yok ki daha sadece Scania gösterildi.
O bile uzak gelecekte gelecek.
Gelecek özellikler gene sürpiz kalacak bu yıl.Geldiklerinde öğreneceğiz.
Yeni yapılan yerlerle birlikte asset sayısı iyice çıldırıyor.Bakalım 5-10 yıl sonra sırası geldiğinde mevsimlerin altından kalkabilecekmi SCS?
Yoksa 21 haziranmı diyecekler.![]()
10 üzerinden 6.5,7 yayındı bence.Araçlar şov yaptı.
Scania R Electric ve Volvo FH Series 6 Electric duyulmamıştı. Ama yinede belli olmaz belki süpriz olur. MP6 için yolu var gibi gözüküyor. Daha modellenme aşamasında. 2026de çıkar bence. MP5de MP6 ile birlikte gelir diye düşünüyorum. Tabi SCS bir süpriz yapıp 2025de getirebilir. 2025 yılında gelecek potansiyel olan araçlar Scania Süper ile DAF XF Electric onların oyun içi görüntüsü var diye 2025de gelebilir düşüncesindeyim. Renault Trcuk T 2025de duyulmamıştı ama süpriz yapıp onuda 2025 yılında gelebilir.
@Firat_Guvendiren yıllar önce bu videonun açıklama kısmında ETS 2’den bağımsız bir proje olduğu belirtilmiş
Bu arada Pavel 1:02:53’te önümüzdeki hafta bir şeyin duyurulacağından bahsetmiş, Missouri’yle alakalı mı çözemedim
https://www.youtube.com/live/F_3hBkfmbtI?si=zaPYatpllRxom6El
arkadaşlar dünkü yayında harbi scs software (pavel)'e sinirlendim hiç bir oyunun grafikle,fizikle alakalı birşey yoktu araçlar vardı ats bir kaçtane harita gösterildi gram oynanış özlliği yoktu bari lastik deformasyonu olsaydı aracın ağırlığını fiziklerde o özellik olsaydı oynanış açısından iyi olurdu ats yeniden çalışma haritasında nevada ve arizonaya ait hiç fotoğraf yok bunada sinirlendim ets 2 optimizasyonda gram ilerleme yok sanki bizi sağılacak inek zannediyorlar bu mantığın değişmesi lazım harita ve araç geliyor oyun gram fizklerinde ilerleme yok gerçekçi lastik deformasyonu ve ağırlık fiziği yok grafiklerle ilgili bir şeyler gösterirler diye bekledim hiç yok ya hiç çalışmamışlar sinirliyim…
Her şeyi bir anda gösterilirse olmaz, bazıları ya proje halindedir ya da erken geliştirme aşamasındadır. En azından araç bakımından keyifli bir yayın oldu. Ayrıca niye sinirlendin onu anlamadım, yayında gösterilmeyip yıl içinde gelecek şeyler olacak illaki.
canko illaki grafiklerde bir şeyler gösterirler diye bekledim yok mevsimlerden de bir haberiz ats için ise arizona ve nevada yeniden çalışması hakkında fotoğraf yoktu oyunun fizklerinde gelişme fotosu olsa güzel olurdu sade tır ve dorse ve harita dlc’si vardı ondan dolayı sinirliyim…
O zaman ECS ayrı bir oyun olarak çıkacak. Tabi çıkabilirse. ![]()
Mevsimdir Grafikdir bu tarz şeyleri yılbaşı yayınlarında göstermiyorlar. Yaınlanacağı tarih yaklaşırken blogda paylaşıyorlar genelde. Yılbaşı yayınlarında genelde yeni içerikler (Çekici, Harita, Dorse vs.) ve Reworklar (Çekici, Harita, Dorse vs.) gösteriliyor. Güncellemede gelecek şeyler güncelleme tarihi yaklaşırken blogda gösterirler.