çok lazım olan bir şeydi teşekkürler scs. Milletle dalga geçmek için suprise klasörüne koymuşlar
hadi scs yap bir anatolia dlcsi duyurusu ddhgghfghj
Arkadaşlar rigids geldiyse yıllar sonra, ECS’ci arkadaşlar umutlarınızı diri tutunsdlaşfkhjsalşdkjflşksadjflşksdjglşksadfg
Bu yayında paylaşılanları görene kadar heyecanladıracak birşey gelmez diye düşünüyordum ama SCS beni şaşırttı. En çok beklediğim Rigids araçların gelmesi çok heyecanlandırdı beni.
Rigids geldi ama 10 sene sonra süreriz heralde hemen gelecek bişey değilmiş
ATS ve ETS2 için 2025 yılı 1.54, 1.55 ve 1.56 güncellemelerin tam listesi:
- Benelux Rework
- Freightliner eCascadia
- Kenworth W990
- Missouri
- Walinga
- İskandinavya Reskin
- Daf XD Electric
- New Mercedes
- Lousiana
- Krone Agriculture
- Scania Super
- Volvo VNR
- Peterbilt 389 Rework
- Window Interior
- Rigid
- MAN E5 Rework
- Iowa
- Peterbilt 579 Next-Gen
- New Volvo VNL
- Kenworth T680 Next-Gen Kabin seçenekleri vs. (Gösterilmedi ama…)
Not: Yıl içinde ekleme/aksama olabilir. Bu yayında arka planda olan her şey gösterilmedi. DX12, konsol vs. vs., ilerleyen zamanlarda bloglar da paylaşılır. Gelecek güncellemeleri unutanlar arkadaşlar olursa bu yorumu kaydedebilir. Şimdiden iyi oyunlar…
scs rezalet bir yayındı harita dlc açıklanmaz mı? atsye senede 3 harita dlc ets2’de 1 taneyi fazla görüyonuz.
millet izlandayı bekliyordu ama duyurulmadı demekki duyurmak için erken
yoksa yok yani bişey yapamayız
- Peterbilt 389X Yeni araçtır.
- Peterbilt 389 ise Reworktur.
Duyurulmayan gizli büyük projeler de varmış
Düzelttim, parmağım x’e basmış.
Rigids olayı aslında 2014 zamanlarında duyrulmuş bir özellik, tahminimce bunun planını arka kısımda bayağı ilerletmişlerdir çok beklemeyiz gibime geliyor.
Tam tersine daha çok işi var olduğunu söylüyor sisl
MP5 olayina biraz şaşırdım aracın daha ayrıntılı resmini görürüz oyun içi vs. gösterilmedi ve bu arada harita dlc de göremedik.
Bu yayın diğer yayınlara nazaran çok umutsuz oldu.
Şarj istasyonlarını görürüz diyordum ama bu yayında da göstermedilerse geçmiş olsun
Sıfır beklenti maksimum keyif! Volvo VNL, KW W990, Scania Super with Smart Dash, Mercedes-Benz Actors 6 sevindirdi. Benelüks ve İskandinavya yenilemeleri bekleniyordu sadece resmiyete kavuştu. ETS 2 için yeni haritanın ipucu olsaydı keşke. Şarj istasyonları da ortada yok. Sonunda Rigid duyuruldu ama daha çok yolun başında ve aynı dorseler mod olarak var şuanda. Duyurulmadı ama TGX Tuning Pack gelirse şaşırtmaz eski aracı niye yenilesinler durduk yere.
Yayının sadece son kısmını izledim. İyi ki de tamamını izlememişim. Kayda değer hiç bir şey yok.
Bizim umutlar 2026 ya falan kaldı.
Yayında sadece tandeme sevindim gerçi o da ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla bayadır geliştiriliyormuş sanırım yani tahmin ettim. Mp5 eğer 1 sene daha beklersek gereksiz olur , volvo gibi hep birlikte çıkacak diye kural yoktur diye düşünüyorum ayrıca harita dlc duyurusu niye gelmedi anlam veremedim kısaca şunu düşünüyorum etsye tum yeni araclar gelince elektrikliler dahil artik ne getirecekler merak ediyorum harita harita mı ?