🎄 2024 SCS Software Yılbaşı Özel Canlı Yayını | 19 Aralık 2024 20:00

SCS Software’nin bir yılbaşı klasiği 2024 Yılbaşı Özel Canlı Yayını 19 Aralık 2024 Perşembe günü saat 20:00’de.

İzlemek İçin:

:purple_square: TWITCH.TV/SCSSOFTWARE
:red_square: YOUTUBE.COM/@SCSSOFTWARE
:blue_square: FACEBOOK.COM/SCSSOFT

8 Beğeni

İzlemeye değmeyecek, sadece araçlar ve haritaların tanıtılacağı boş bir yayın olacak. “Vay anasını” dedirtecek bir şeylerin duyurulacağını sanmıyorum :slightly_smiling_face:

14 Beğeni

Mevsim beklemeye devam :smiley:

2 Beğeni

2024 yıl sonu yayını hakkında tahminlerinizi seçin?

• Yeni Interior Sıkayna
  • MP4 Rivörk
  • Yeni Kasa Volvo
  • FizikX Yeni Güncelleme
  • Yeni Harita DLC
  • Mevsimler
  • Şarköy DLC Teaser
0 oylayan
3 Beğeni

Bari tanıtılan araçlar yıl içerisinde gelse.

1 Beğeni

Bu sefer sıfır beklentiyle bekliyorum yılbaşı yayınını. En son Volvo FH5 gelecek diye sevindim sonuç ortada :smiley: ATS’ye getirecekleri şeyler umrumda değil ama lisanslı dorse ve alcoa jant işi değiştirir. ETS 2 üvey evlat muamelesi görüyor daha FH5 ve Actros 5 ortada yok. Harita desen koca yılda Yunanistan çıksın diye bekliyoruz öteki oyuna nerdeyse 3 harita paketi geliyordu bu sene. Bu sene oyuna eklenen araçların çoğu mevcut aracın üzerine yapma olarak geldi, bir tek FH4’ü yeni model olarak gelmiş sayıyorum. Bunların dışında E-Tech T en fazla işçilik harcanan model.

4 Beğeni

Benim içinde bu sene ki yayında bir beklentim yok. Her sene kendimce bir sebep bulup beklenti oluşuyordu ama bu sene beklenti oluşacak kadar bir sebep yok. Benim merak ettiğim FizikX i nasıl olcak acaba ?

1 Beğeni

Yine bir umut beklediğim yayın. Çok değil beklentilerimin birkaçı olsa bile razıyım.

Olası gösterilecekler

• Yeni Volvo yine klasik :smiley:
  • Yeni Mercedes yine klasik :smiley:
  • Modellemeye başlanmış yeni diğer araçlar
  • Nordic Horizonstan görseller
  • Belki sürpriz başka birkaç kritik özellik (Parallax gibi)

Beklentilerim

• Kritik simülasyon özellikleri
  • Nordic Horizonstan sonraki harita DLCsi ile ilgili ipucu (olası)
  • World of Trucksla ilgili planlar ve geleceği (2 oyunun birleştirilmesi veya sanal şirketler vs.)
  • Mevsimler, AI geliştirmesi, fizik sistemi geliştirmeleri
  • DirectX12 ve diğer optimizasyon, grafik geliştirmeleri
  • Harita, dorse, modifiye paketi kısırlığının dışında farklı DLC’ler
5 Beğeni

Bunlar kesin volvoyu yılbaşına bir kaç gün kala çıkarcak aha buraya yazıyorum.

7 Beğeni

Hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerimizi düşürmemiz lazım fakat ne biliyoruz ve neler duyurulabilir yada ima edilebilir;

• İveco S-WAY duyurulabilir. (29 Temmuzda SCS Software Iveco S-WAY önünde SCS ekibinin fotoğraf çekildiği bir gönderi yayınlamışlardı)
  • Yeni Volvo FH ile ilgili fotoğraf gösterilebilir. Mümkünse oyun içi fotoğraf gösterin.
  • Mercedes Benz New Actros ile ilgili fotoğraf gösterilebilir. En azından dış kasasının bir fotoğrafını görsek bizi tatmin eder. Oyun içi için daha erken.
  • Elektrikli Daf ile ilgili bir fotoğraf görmeyi ve resmi olarak duyurulmasını bekliyoruz. Geçen sene gösterilmişti fakat arkadan göstermişlerdi ve Elektrikli Renault ile aynı renk yapıp arada kaynatmışlardı. Resmi olarak Elektrikli Daf yapıyoruz dememişlerdi.
  • 2025 Renault T güncellemesi duyurulabilir mi? Yeni interior kameralı ayna sistemi. Yeni interior Elektrikli Renault ile gelmişti. İki firmanın arası çok iyi ve açıkçası bir güncelleme bekliyoruz.
  • Scania nın “Smart Dash” olarak adlandırdığı yeni interioru ve ses kayıtları alınan ama bir türlü getirilmeyen yeni motor seçenekleri? Şahsen ben bunu beklemiyorum sebebi ise şuan 2025 Scania test aşamasında yollarda kamuflajlı bir şekilde geziyor. Belki o motorlar ve interior yeni Scania ile gelecek olabilir.
  • Yeni Man TGX ile ilgili birşeyler varmı? Örneğin Selçuk abinin Scs Forumda “MAN Trucks Discussion Thread” konusunda sayfa 17 de bahsettiği “2023 individual” parçaları gelecek mi? Yakında yapılacak bir güncelleme ile geleceğini yazmıştı. Tabi bunu Mayıs 2023 de yazmıştı ki aradan 1 Yıl 7 Ay geçmiş.
    *2023 Individual paketinde olanlar:
    -Piano Black reniginde tavan, ön tampon altı ve yan eteklik altı krom boru
    -Piano Black parçalı yan eteklik
    -Kırmızı şeritli Piano Black güneşlik
    -Kırmızı şeritli Piano Black ön amblem levhası
    -Piano Black aynalar
    -Piano Black çelik jant
    -Piano Black jant kapağı
    -Kırmızı Man logolu Piano Black bijon kapağı
    (Oyundaki Man 2020 olarak geçiyor fakat şuan araçtaki individual parçalar 2022 yılına kadar kullanıldı. 2023 de piano black olarak değiştirildi. Ufak bir güncelleme ile aero parçalı deflektörler eklenmişti bunlar ise kodlarda 2024 olarak geçiyor)
  • Peki ya 2025 Man? 2024 IAA etkinliğinde “MAN D30 POWER LİON” tanıtıldı. Yeni 13 litrelik D30 motor 380-560hp arasında güç sunuyor. (Scania Super serisi motorlar) yeni tek parça yan eteklik vs vs. İki firma arası ilişkiler ne düzeyde bilemiyoruz. Yeni Man biraz gecikmeli gelmişti bu yüzden Man ile ilgili bir güncelleme alırmıyız şüpheli.
  • Man TGX Euro5 elden geçecekti hakettiği değere kavuşacaktı ne oldu? Bunu duyuracaklarını göstereceklerini düşünen varmı?
  • Yeni Elektrikli Tırlar? Örneğin Elektrikli Volvo yada Elektrikli Man? SCS Software Elektrikli Tırlara önem veriyor fakat artık mümkünse elektrikli şarj istasyonlarını alabilir miyiz?
  • Yeni Daf lar için Tuning Pack duyurulabilir mi? Arka planda Tuning Pack yapıldığını tahmin ediyoruz. (Daf XG de stone guard slotu bulunmuştu)
  • Dorselere doyduk fakat yeni bir dorse duyurulur mu?
  • Nordic Horizons ile ilgili birkaç fotoğraf görmeyi bekliyoruz.
  • Bir sonraki harita dlcsi? Sizce Türkiye olabilir mi?
  • Bir sonraki yenilenecek ülke yada ülkelerle ilgili bir ipucu verecekler mi? Yada duyururlar mı? Sizce neresi UK mi yada Going East mı?
  • //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  • Fiziklerle ilgili son gelişme?
  • Mevsimler?
  • WOT ile ilgili bir çalışma?
  • //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  • Elektrikli Volvo VNR, Peterbilt 579 2021, Peterbilt 389X, Kenworth W990 ile ilgili fotoğraflar gösterileceğine inanıyorum.
  • Uzun zamandır ATS girmiyorum fakat Kenworth T680 hala 100. yıl olarak duruyor değil mi? Eğer öyleyse standart parçaları ne zaman alacağız? Bununla alakalı bir fotoğraf gösterirler mi? Yada bi açıklama yaparlar mı?
  • ATS için bir dorse paketi?
  • Tuning Pack?
  • Missouri, Lowa ve Louisiana ile ilgili yeni resimler.
  • Kanada?

Beklentileri düşürmemiz lazım diyorum fakat destan yazdım farkındayım ama bakalım bunlardan kaç tanesini yayında göreceğiz.

9 Beğeni

Benim nedense hiçbir beklentim yok yılbaşı yayınından. Belki olursa Peterbilt 389 Tuning Pack DLC’si olur. Onun dışında dikkatimi çekecek birşeyin olmamasından veya beklediğim birşeyin olmamasından dolayı bir beklenti içine girmiyorum. Ha bir de onu ömrümüzün sonuna kadar Anatolia DLC’si olabilir ama geleceğini sanmıyorum.

1 Beğeni

SCS’den beklentim hayal satmaması. Neyi vadediyorsa yapması. Umarım her sene olduğu gibi hayal satmazlar. Şu çekiciyi modelliyoruz deyip yıllar geçmez. 2 yıl olmuş oyuna yeni Volvoyu getirmemiş. 1 yıl olmuş Mercedes yok. Mercedes yeni araç çıkardı SCS eskisini modelleyecek de biz de oynayacağız. Daf XF, XD yi yeni araç diye yutturmaya çalışıyorlar. Renault’nun ve Scania’nın elektrikli araçlarını oyuna getiriyorlar elektrik altyapısını getiremiyorlar. Boş işlerle uğraşıyorlar. Elektrikli araçları kimse istemiyor. Oyuna getirme vaadinde bulunduğunuz Volvo’yu Mercedes’i bekliyoruz ama boşa.

2 Beğeni

arkadaşlar bende scs software yılbaşı yayınında ats için arizona veya nevada harita yeniden yapılandırma fotoğrafını bekliyorum acaba ilk hangisi gelir scs software bir yayında kaliforniyadan sonra arizona dedi galiba son nevada’yı yapacaklar gibi bende merak ediyorum canlı yayını umarım güzel özellikler gösterirler

Ne duyururlarsa duyursunlar ortalama 2-3 yılda geldiği için 0 beklentiyle izleyeceğim.

4 Beğeni

Bende hiç heyecan kalmadı ne veriyorlarsa versinler artık umrumda bile değil. Yayınladıkları çekici resimleri, modelleri arasında bir Man geldi o kadar.

2 Beğeni

Bence de bir beklentiniz olmasın. Araç,harita belki parallax gibi özellikler ve geçen yılbaşındaki gibi bir etkinlik için karlı harita. Bunun dışında mevsimler ve bu tarzda şeylerin gösterilmesi büyük sürpriz olur. Zaten böyle şeyler gösterilirse oyuncular geri oyuna döner, şahsen artık çok girmiyorum harita geldikçe oynuyorum. Oyundan koptum çünkü. Bakalım oyuna tekrar bağlanacak mıyız.

4 Beğeni

Bence duyuracaklarından kesin olduğum özellik elektrikli tırlar için şarj istasyonundan görsel paylaşacaklar. Bunu yaparken de yanında ekstra 1-2 yeni tır ya da tuning pack duyurabilirler.

1 Beğeni

SCS ATS ve ETS2 ye NFS yada Forza Horizon gibi oyunlarda olan paintjob özelliğini getiremez mi? Bu sistem çok mu zor yada karmaşık mı? Yada yeni oyun motoru bu özelliği destekler mi? Yanlış hatırlamıyorsam artık skin yapmak gereksiz yada uğraştırıcı gibi birşey söylemişlerdi. Onun yerine bu sistem gelse ve herkes kendi paintjobunu şablonlarla kendi yapsa güzel olabilirdi hatta çevrimiçi paintjob ile başkaların yaptığı paintjobları kullanabilsek güzel olurdu.

3 Beğeni

şu an o sistemi 15 yaşındaki kızanlar yapabiliyor. hatta ben bile hazır tool alıp ekleyebiliyorum. istediği yazabilir, stickerdan binlerce yapıştırabilirsin. şekilli şukullu çizgiler, kuşaklar ekleyebilirsin.

scs temkinli ve kendi materyal sistemini, performans optimizasyonunu bozmamak için aşırı gerekli görmediği hiçbir şey eklemiyor. ya uyduruk bir kirlenme layerını yapmaktan kaçınan bir firmadan bahsediyoruz.
ne kadar mükemmel bir yapıt ortada da dursa bile bunlar gerçekler.

4 Beğeni

:clown_face:

10 Beğeni