SCS Software’nin bir yılbaşı klasiği 2024 Yılbaşı Özel Canlı Yayını 19 Aralık 2024 Perşembe günü saat 20:00’de.
İzlemek İçin:
TWITCH.TV/SCSSOFTWARE
YOUTUBE.COM/@SCSSOFTWARE
FACEBOOK.COM/SCSSOFT
SCS Software’nin bir yılbaşı klasiği 2024 Yılbaşı Özel Canlı Yayını 19 Aralık 2024 Perşembe günü saat 20:00’de.
TWITCH.TV/SCSSOFTWARE
YOUTUBE.COM/@SCSSOFTWARE
FACEBOOK.COM/SCSSOFT
İzlemeye değmeyecek, sadece araçlar ve haritaların tanıtılacağı boş bir yayın olacak. “Vay anasını” dedirtecek bir şeylerin duyurulacağını sanmıyorum
Mevsim beklemeye devam
2024 yıl sonu yayını hakkında tahminlerinizi seçin?
Bari tanıtılan araçlar yıl içerisinde gelse.
Bu sefer sıfır beklentiyle bekliyorum yılbaşı yayınını. En son Volvo FH5 gelecek diye sevindim sonuç ortada ATS’ye getirecekleri şeyler umrumda değil ama lisanslı dorse ve alcoa jant işi değiştirir. ETS 2 üvey evlat muamelesi görüyor daha FH5 ve Actros 5 ortada yok. Harita desen koca yılda Yunanistan çıksın diye bekliyoruz öteki oyuna nerdeyse 3 harita paketi geliyordu bu sene. Bu sene oyuna eklenen araçların çoğu mevcut aracın üzerine yapma olarak geldi, bir tek FH4’ü yeni model olarak gelmiş sayıyorum. Bunların dışında E-Tech T en fazla işçilik harcanan model.
Benim içinde bu sene ki yayında bir beklentim yok. Her sene kendimce bir sebep bulup beklenti oluşuyordu ama bu sene beklenti oluşacak kadar bir sebep yok. Benim merak ettiğim FizikX i nasıl olcak acaba ?
Yine bir umut beklediğim yayın. Çok değil beklentilerimin birkaçı olsa bile razıyım.
Olası gösterilecekler
Beklentilerim
Bunlar kesin volvoyu yılbaşına bir kaç gün kala çıkarcak aha buraya yazıyorum.
Hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerimizi düşürmemiz lazım fakat ne biliyoruz ve neler duyurulabilir yada ima edilebilir;
Beklentileri düşürmemiz lazım diyorum fakat destan yazdım farkındayım ama bakalım bunlardan kaç tanesini yayında göreceğiz.
Benim nedense hiçbir beklentim yok yılbaşı yayınından. Belki olursa Peterbilt 389 Tuning Pack DLC’si olur. Onun dışında dikkatimi çekecek birşeyin olmamasından veya beklediğim birşeyin olmamasından dolayı bir beklenti içine girmiyorum. Ha bir de onu ömrümüzün sonuna kadar Anatolia DLC’si olabilir ama geleceğini sanmıyorum.
SCS’den beklentim hayal satmaması. Neyi vadediyorsa yapması. Umarım her sene olduğu gibi hayal satmazlar. Şu çekiciyi modelliyoruz deyip yıllar geçmez. 2 yıl olmuş oyuna yeni Volvoyu getirmemiş. 1 yıl olmuş Mercedes yok. Mercedes yeni araç çıkardı SCS eskisini modelleyecek de biz de oynayacağız. Daf XF, XD yi yeni araç diye yutturmaya çalışıyorlar. Renault’nun ve Scania’nın elektrikli araçlarını oyuna getiriyorlar elektrik altyapısını getiremiyorlar. Boş işlerle uğraşıyorlar. Elektrikli araçları kimse istemiyor. Oyuna getirme vaadinde bulunduğunuz Volvo’yu Mercedes’i bekliyoruz ama boşa.
arkadaşlar bende scs software yılbaşı yayınında ats için arizona veya nevada harita yeniden yapılandırma fotoğrafını bekliyorum acaba ilk hangisi gelir scs software bir yayında kaliforniyadan sonra arizona dedi galiba son nevada’yı yapacaklar gibi bende merak ediyorum canlı yayını umarım güzel özellikler gösterirler
Ne duyururlarsa duyursunlar ortalama 2-3 yılda geldiği için 0 beklentiyle izleyeceğim.
Bende hiç heyecan kalmadı ne veriyorlarsa versinler artık umrumda bile değil. Yayınladıkları çekici resimleri, modelleri arasında bir Man geldi o kadar.
Bence de bir beklentiniz olmasın. Araç,harita belki parallax gibi özellikler ve geçen yılbaşındaki gibi bir etkinlik için karlı harita. Bunun dışında mevsimler ve bu tarzda şeylerin gösterilmesi büyük sürpriz olur. Zaten böyle şeyler gösterilirse oyuncular geri oyuna döner, şahsen artık çok girmiyorum harita geldikçe oynuyorum. Oyundan koptum çünkü. Bakalım oyuna tekrar bağlanacak mıyız.
Bence duyuracaklarından kesin olduğum özellik elektrikli tırlar için şarj istasyonundan görsel paylaşacaklar. Bunu yaparken de yanında ekstra 1-2 yeni tır ya da tuning pack duyurabilirler.
SCS ATS ve ETS2 ye NFS yada Forza Horizon gibi oyunlarda olan paintjob özelliğini getiremez mi? Bu sistem çok mu zor yada karmaşık mı? Yada yeni oyun motoru bu özelliği destekler mi? Yanlış hatırlamıyorsam artık skin yapmak gereksiz yada uğraştırıcı gibi birşey söylemişlerdi. Onun yerine bu sistem gelse ve herkes kendi paintjobunu şablonlarla kendi yapsa güzel olabilirdi hatta çevrimiçi paintjob ile başkaların yaptığı paintjobları kullanabilsek güzel olurdu.
şu an o sistemi 15 yaşındaki kızanlar yapabiliyor. hatta ben bile hazır tool alıp ekleyebiliyorum. istediği yazabilir, stickerdan binlerce yapıştırabilirsin. şekilli şukullu çizgiler, kuşaklar ekleyebilirsin.
scs temkinli ve kendi materyal sistemini, performans optimizasyonunu bozmamak için aşırı gerekli görmediği hiçbir şey eklemiyor. ya uyduruk bir kirlenme layerını yapmaktan kaçınan bir firmadan bahsediyoruz.
ne kadar mükemmel bir yapıt ortada da dursa bile bunlar gerçekler.