sana helal olsun kardeşim benim:) destan falan da yazmadın yani sıkmadı tespitlerin kimseyi. tamamen pozitif düşüncelerin 1.53 de t680 le ilgili skin dahil birkaç iyileştirme gelecekti galiba 1.54 e kaldı hepsi.
"Oyun motoru güncellemesi, DX12, PBR ve konsol uyumluluğu gibi özelliklerin ancak 1.55 sürümünde geleceğini düşünüyorum. Mevsimlerin eklenmesi, yapay zeka trafiği ve insanların bu yeni sisteme adapte olması gibi işlemler oldukça uğraştırıcı ve zaman alıcı olacak. Ayrıca, PhysX eklentisi bile yeni 1.52 sürümüyle oyuna dahil olmuşken, oyunda erkenden büyük çaplı bir değişim beklemek oldukça uzak bir ihtimal gibi görünüyor.
Man Tgm’nin haberi verileceğini düşünüyorum.
Scs 1 yıl önce daf xd’nin dlc sayfasındaki plakada man tgm yazısı ile teaserini vermişti, bir başka daf xd görselindeki plakada ise volvo fh yazıyordu. Evet düpedüz marka model yazmıyor ama plakayı hollandanın plaka sorgulatma sitesinde aratınca bu sonuçlar çıkıyor. Görsellere bakınca anlayabilirsiniz.
Hadi bakalım hayırlısı.
Dorse DLC istemiyorsunuz anlaşılan ama nooteboom dorsesi gelirse güzel olur. Ayrıca hayvan taşıyıcısı ve gas dorselerini kapsayan DLC yok oyunda. Onlar içinde DLC gelebilir. Onun dışında Cat lisansını almalılar diye düşünüyorum hem yeni cargo paket gelir hemde ATS için cat ct680 çekicisi eklenir. Tabi lisans almak o kadar kolay bir iş değil.
İmkanasız değil. Bence yarın yayında gösterirler.
umarım gelir ats bu seneyi çok boş geçti neredeyse
Etsye her zaman iyi araçlar geliyor atsde o şans yok pek araç şeçeneği az amerikada
Bu yılbaşı etkinliğindeki mavi kutu olayı biraz çoklu yük olayını andirdi bana niyeyse acaba yarın bununla ilgili bir özellik gösterirler mi?
Valla size şöyle bir şey söyleyeyim dün akşamdaki yayında Hasan’ın açmış olduğu yayında sisl “FUTURE” gelecek dedi yani yarın akşam scs nin canlı yayında göreceğiz bakalım neyle alakalı diye sordu hasan araçlar olduğunu söyledi sisl iç tarafıyla değil aracın dışıyla bir özelikler geleceğini söyledi hatta bir video göndermiş yarın scs gostericektir canlı yayında
Tam kaçıncı dakikada söylüyor hatırlıyor musun
Future değil FEATURE. Özellik anlamına geliyor.
ben dış kirlenme geleceğini düşünüyorum nedense
Ben de bu tırı bekliyorum sırada bu tır var büyük ihtimal bu gelecek. Ats bu tır ile coşar bence klasik araçlardan bıktık çünkü.
hocam o kadar haklısın ki klasik araçlar hiç sarmıyor insan modernlik arıyor
Beşinci teker bağlantısı kaydırma olabilir mi acaba? Milletin işine yarar. Genelde American araçlarda olan bir şey bu.
Winterland etkinlik sayfasında söylenmişti, mavi ikonlu yükü almak için ayrı bir yere daha gidiyorduk. Parça yük olabilir mi acaba?
Araçlar lisanslı olduğu için kirlenme ve görsel hasar gibi özellikler gelmez.
Yok bilmiyorum ama öğrenirim