Dakika 2:24:55’de
Onu çok merak ediyorum acaba ne ? Acaba yeni modifiye paketi olabilir mi ? Ama oda DLC olur Feature daha başka.
2:23:18 Sana Bulucam Demiştim
Tandem trailer derler bekler dururuz… yeni heyecanımız olur.
Yayını izlemeyecektim.Sisl sağolsun gene izleyeceğiz.
Bu özellik aracın dışıyla ilgiliymiş.Kirlenmeyi elersek bence ya lastiklerle ilgili yada dendiği gibi beşinci tekerlekle ilgili birşey olabilir.Kalan kısımlarına birşey geleceğini zannetmiyorum.
Ben lastik basıncı olabileceğini düşünüyorum geçmiş güncellemelerde psi/bar ayrımı seçeneği gelmişti oyuna, fakat sisl’ın alanı ile ilgili olduğunu da sanmıyorum
Kirlenme için lisanslık sorun yok adamlar uğraşmak istemiyor.
Eğer model ile ilgiliyse örneğin lastiklerin düşük basınç gibi gözükmesi. Selçuk abinin alanına girer. Çünkü selçuk abi araç departmanında çalışıyor. Ama programa ile alakalıysa o zaman Selçuk abinin işi değil o.
Var. MAN kirlenmeye izin veriyor diye Volvo kirlenmeye izin veriyor diye Scania ve Mercedes izin vermek zorunda değil. Hee onlarda izin veriyorsa Renault var, DAF var, Iveco var. Onlar izin verecekler mi bakalım. Bende isterim kirlenme olsun ama her marka izin vermiyor işte. MANda kirlenme olsa Ivecode olmazsa kötü olur. Truck and Logistics simulatorda tüm araçlarda görsel hasar var ama MAN ve Scaniada görsel hasar yok. Çünkü onlarda lisans var.
Tamamda niye izin vermesin ben bunu cidden anlayamıyorum bırakın yağmuru çamuru çok kısa bir sürüş yapsanız bile illa ki araç tozlanıyor bu gerçek birşey ve geri temizlik yapılınca düzelen birşey neden istemesin markalar
Kirlilik marka imajına zarar verdiğini duymuştum o yüzden çoğu marka izin vermiyormuş ama bencede izin verebilirler. Görsel hasarda öyle. Gerçekte olan bir şey var tamir ile düzelir zira kirlenmede öyle temizleneyek yıkanabilir.
Zamanında ATS ye baya gelmişti büyük ihtimalle bu akşam ki yayında bu sefer ATS tarafında araçlar görürüz
Size tahmini araç tanıtımını söyliyim;
ETS2;
Mercedes Benz MP5 (Oyun içinden.)
Mercedes Benz MP6 (Modeleme aşamasından.)
Volvonun elektrikli bir modeli (Modeleme Aşamasından.)
Elektrikli DAF (Oyun içinden.)
ATS;
Volvo VNR (Oyun içinden.)
Volvo VNL (Modeleme Aşamasından.)
Western Star 4900 (Modeleme Aşamasından.)
Modeleme aşamasından dediklerim daha önce duyulmadıkları için öyle dedim. Oyun içinden dediklerimde daha önce duyulup modelenme aşamasına çoktan başladıkları için. Tabi bunların hepsi tahmini olduğunu söylemekte fayda var.
Allah için şu future dedikleri şey tandem olsun
Future değil, feature dendi, kamyonların dışıyla alakalı bir özellik gelecekmiş
Aero modelini yapanlar mutlaka yeni vnl içinde çalışma başlatmıştır diye düşünüyorum çünkü ikisininde çıkış zamanları birbirine yakın birde tesla semi truck gelirmi diye düşünüyorum
Şaka maka ets tarafında mp 5 ve 6 dışında gelicek tır kalmadı ( tırların elektrikli versiyonlarını saymıyorum model olarak aynılar zaten ) ford f-max var sadece artık
ATS ekibi ile ETS 2 ekibi farklı o yüzden Aero modeli yapanla VNLyi yapacak kişiler farklı. Yardımlaşırmı dersen elbette aynı şirkette çalıştıkları için birbirine yardım ederler. Tesla Semitrucke gelirsek tabiki Tesla semitruck için Tesladan lisans almaları lazım. Zor ama imkansız değil.
Evet sisl bahsetti izlemiştim yayında amerika tarafı ile bizim tarafların görüşmesi gerekiyormuş sanırım garip bi iletişimsizlik söz konusu