1.36 Güncellemesi - Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Ajaccio dan Calvi ye gittim ağır yükle gerçekten muhteşem. bir otobüse vurdum istemeden :smiley:

Ben de betaya katılmamıştım tam sürümle birlikte denedim harika olmuş corsica.

baltrak lojistik için ekstra bir moda gerek var mı

yok. Edirne tekirdag ve Istanbul’da subeleri mevcut

10 Beğeni

peki SİSL Tercümenin kaç şubesi var. :smiley:

1 Beğeni

Bilmiyorum, kacak sube varmis diyorlar

4 Beğeni

S.A Selçuk abi benim bir küçük nacizane fikrim var bu yük piyasaı konusunda şimdi yazarak nasıl anlatacam onu bilmiyorum ama en kısa sürede sana yazacagım selçuk abi fikrimi telefonda yazmak biraz zor olacak sanırm pc’ye geçince yazacagım sana

Arkadaşlar merhaba. Oyunda şu an hiç bir sıkıntı yok aklıma geldi log dosyasına bı bakiyim dedim ve bu hataları gördüm. Bunlar nedir ? Not: Selçuk abinin hiç bir modu yüklü değil şu an

Hatalar Scania dashboard moddan, sisl_tr uzantısı da Türkçe translate Selçuk abi tarafından yapılmıştır belki :thinking:

arkadaşlar 3.5 gb olması normal mi?

1.36
3.3 GB
DLC
300 MB
Eğer 1.36 yı daha önce güncellemediysen evet normal

1 Beğeni

bende dx11 sonrası hafif bulanıklaşma ve tırtıklanma sorunu oldu aynısı ats’de de olmuştu pek önemsemedim, dikey eşleştirme açık, smaa en yüksek, ayarlar en yüksek neden böyle oluyor anlamadım, ayarı düşük yaptım yine aynı, 32 bit açtım yine aynı, yeni profil açtım yine aynı.

Bu otobüslerde yolcu oluyormuydu yoksa ECS isteğim mi kabardı :smiley: :open_mouth:

2 Beğeni

evet, neoplan’larda da var, temsa’larda da var, hatta o rus minibüslerde ayakta yolcu var.

3 Beğeni

Bütün modları kaldırdım hala aynı sorun devam ediyor. Oyundan atma vs olmadı şimdiye kadar

Edit:Yeni profil açtım sorun düzeldi

1 Beğeni

mp de game crashed hatası alıyorum bu guncellemeyle bu sorunu nasıl çözebılırım

MP’ye güncelleme gelmesini beklemekten başka bir çare yok.Bende 3-4 defa crash aldım. Yeni profil açıp denedim hala aynı.Siz yeni profil açmayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar ben dün 1.36 güncellemesini yaptıktan sonra Multiplayer giremez oldum10 kişilik alanlara bile gitsem ‘‘unreliable connection’’ hatası verip kickliyor.
-TABda kimse yokken ne zaman birisi gözükse 1sn drop yiyorum. Bu tabda gözüken kişi sayısı arttıkça drop süreside o kadar uzuyor (Calais gibi yerlere yavaşça girince drop oluyor fakat tabda 40 kişi gözükmeye devam ettiği sürece bir sıkıntı olmuyor fakat 41 42 diye arttıkça drop gene geliyor ve gözükmeye başlayan kişi sayısına göre drop süresi yine aynı şekilde artıyor ‘‘calais 40 kişi 50 fps görüyorum’’)
-Modem resledim
-Truckersmp yi sil yükle yaptım
-Uyumluluk ayarlarını yaptım
-ETS2 yi sil yükle bile yaptım
-Belgelerimdeki ets2 yi bile sildim
-Farklı profillerde değişen birşey yoktu.Profil değiştirmeyi denedim.
-Sıfır profil bile açtım gene değişen birşey yok
-Opengl safe mode gibi farklı başlatma seçeneklerini uyguladım gene aynı
-Sistem kötü bir sistem değil 3-4 gün önce Kirkenese bile ışınlansam multide o meşhur yolada girsem hiçbirşey olmuyordu herşey akıcıydı(Promodsun yüküde dahil olunca buna 0 sıkıntı)
-Vpn kullanmayı denedim
-DNS ayarlarını bile değiştirdim düzelttim gene aynı durum
-ister yüksek grafik isterse en düşük grafiklerde bile girmeyi denedim fakat 10 kişilik bölgelerde bile ‘‘unreliable connection’’ hatası almaya devam ettim.
-Multiplayerda taba bastıktan sonra online için farklı ayarlar çıkıyor oradaki çoğu gereksiz şeyleri bile kapattım durum yine aynı dostlar
-Profillerde bulunan extra araç ve dorseleri bile sattım modifiyeyi azalttım gene aynı durum

Yukarıda bahsettiklerim Multiplayer için geçerlidir sorun genel bir sorun değil.Bu nasıl bir hata ben anlam veremedim var mı yardımcı olabilecek kimseler ?

Drop olayı bende de var etrafta 5 kişi de olsa 20 kişi de olsa da fark etmiyor. Sürekli drop giriyor.

şuan sunucularda 4000 kişi var onlar nasıl giriyor çok merak ediyorum.
Arkadaşlar başka böyle sorun yaşayan varsa söyleyebilir mi genel bir sorun olup olmadığını bilmek istiyorum