Bugün Steam hesabıni açtım oyunu güncelledi . Yanılmıyorsam "1.36.1.41 s 64 bit "yazıyordu bittince açtım oyunu. Birde önceden acarken. Seçenekler çıkıyordu dx9 64 bit dx11 experimantal ,openGL vesair bunun gibi seçenekler vardi. Güncelleme sonrasi steam dan direk açtım girdi1.36 tam sürüm Dx11 ile mı açmış oldum oyunu performans artışıda hissettim sanki oyun daha bı akıcı geldi yanılmıyorsam…
bana güncelleme geldi. mod kurmuştum onlar da cortlamış oldu şimdi.
Belgeler > Ets2 > 1.36 dışındaki steam profillerini kaldır > dx9 ile başlatma seçeneği kayboluyor.
Şu promods’a nereden bulaştıysam 1.36 güncellemesi dahil black sea haritasını bir süre daha kullanmayacağım. Haritayı çıkınca hemen satın alırım ama aktif etmem muhtemelen. Promods’u gördükten sonra hiç bir şeyi gözüm görmüyor. Umarım bir an önce onu da güncellerler de kafam rahat olur.
DX11 ile açılacaktır. Yine de merak ederseniz öğrenmek için konsol komutu r_device.
1.36 güncellemesini kurdum dikey sabitleme açık şekilde oynarken ani fps düşüşleri yaşıyorum nasıl düzeltebilirim atsde de aynı sorunu yaşıyorum
World of trucks’a Türkiye plakası neden gelmedi? DLC Çıkınca mı eklenecek?
Anında ekleyecek halleri yok, eninde sonunda ekleyeceklerini hepimiz biliyoruz.
Evet DLC çıkınca eklenecek
DLC çıkacağı gün kısa bir süre World Of Trucks bakımı olur o vakit eklenir
Sefa dediğini yaptım directx 9 lu profiller gitti bilgi için teşekkürler sağolasın.
Sen satin al, yine bekle… Eski DLC’leri ve Yeni yapilan yerleri Promods yapti sanma da… baska sorun olmaz…
Vallahi son DLC ler (İtalya ve Baltik ile şimdiki DLC) gayet kaliteli iş çıkarılmış, Promods’ta fazladan olan ve gerçekçiliği artıran tabelalar vs. olması güzel. Tabi birçok da şehir vs. ekleniyor, Promods da son DLC ler ile birlikte anlayış değiştirdi ve geliştirdi çalışma yöntemini, ben de severek kullanıyorum ancak DLC çıkınca alır, keyifle de oynarım
Zaten hic bir dlc’yi kacirmadan ciktigi gibi alan biriyim. Bunu da o sekilde alacagim ama dedigim gibi promods 1.36’ya uyumlu olana kadar beklerim. Benim oyunda ki en buyuk beklentim farkli, merak uyandiran, acaba simdi nasil yollar cikacak karsima dedirten bir konsept olmasi. Ets’nin dlc’leri kaliteli ama yollarin konsepti promods’a gore fazla tek duze geliyor. Ozellikle aradigim bozuk satih, duracak seviyeye kadar getiren dik yollar ve ciddi virajli dar yollar. Bunlari Ets’nin kendi haritalarinda bulamadigim icin promods onceligimdir. Kimisi de yollardan cok diger detaylari seviyor. Tamamen tercih meselesi. Road to black sea’yi cikar cikmaz aliyor olmamin da tek sebebi Turkiye icin cok emek verilmis olmasi. O konuda zaten kimse bir sey demez. Ama dedigim gibi neticede bu bir oyun. Haliyle en fazla keyif aldigin sekliyle oynamak gerek.
Yeni dlc çıktığında dlc yi keşfetmeden üzerine harita modu kurmak hata bence kimin ne yaptığını göremezsin. Bir de TÜRKİYE’ninde içinde olduğu Road to Black sea gibi detaylı ve ayrıntılı yapılan bir dlc nin tadını çıkarmak varken harita modu kurmak en son düşünülcek bir şey bence.
Türkiye’yi haritada keşfetmek toplasan en fazla 1-2 saatini alır. Sonra ? 1 aydır harita modunu oynuyorum daha yarısını ancak keşfedebildim yolların. Yukarıda da yazdığım gibi benim için önemli olan yol keyfidir. Ben 11 yıldır bu oyunu oynuyorum. Kendi adıma Ets’den beklediğimi bu modda bulmuşsam benim açımdan en son düşünülecek şey değil demektir. Dlc’yi satın aldığımda nasılsa elimin altında olacak. Önemli olan da zaten satın almak. Oynamak için acele etmenin manası yok. Fazla duygusal bakmıyorum bu konuya. Tekrar etmem gerekirse neticede bu bir oyun. En fazla keyfi nasıl alıyorsan öyle oynarsın mantıken.
Türkiye’yi haritada 1 2 saat de keşfetmek
her şirketten iş alsan günler sürer neyse dostum sen bildiğin gibi oynamaya devam et iyi oyunlar
Bu söylediğin yükü nereden alıp nereye götürdüğüne bağlı. Senin söylediğin İngiltere - İskandinavya - Baltık gibi uzak ülkelerden Türkiye’ye yük getirip götürürsen günler sürer. Ama sadece Türkiye içinde, sırf Türkiye yollarını keşfetmek adına şehirler arası yük taşırsan 1-2 saatini alır en fazla. Zaten 1-2 saat diye kurmuş olduğum ilk cümleden bunu anlamış olman lazım hocam. Neyse, black sea anket başlığında zaten söylemek istediğim anlaşıldı umuyorum. Başlık amacı dışına çıktığı için kusura bakmayın lütfen. İyi oyunlar.
Korsika adasına aşık oldum gerek virajlı yolları gerek manzarası 10 numara olmuş multiplayer ı bilmem de single da bayağı keyifli gidilmesi
Gercekten korsika mukemmel olmus betaya katılmadan bekledim videoları izledim ama oynayınca gercekten guzel olmus.