1.36 Güncellemesi - Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

sende de mi aynı sorun var

1.36.2.2

• Fixed crash while adding new skybox in weather editor.
  • Small tweak UI map borders of Macedonia.
  • Turkish licence plates update.
  • Fixed typo in the ferry name string.
3 Beğeni

bu dediklerinin aynısını ilk kez biz de yaşıyoruz kardeşlik.
bakalım, güncelleme şart.

Makedonya mı😀

1 Beğeni

reis herkes gırebılıyor sorun halen bızde devam edıyor çok garip

Haritadaki sınırı kastediyor.

Çok tilt oldum abi 2015 den beri ilk defa böyle bir saçmalık yaşıyorum girenler nasıl giriyor peki ?

artık kimse giremiyor :slight_smile:
yarın gelir güncelleme inşallah

Girmek isteyenler betalar kısmından temporary 1.36x alırsanız girebilirsiniz yok ben güncellemeyi beklerim derseniz de o sizin kararınız :slight_smile: Aslında bu konuyu TMP konusuna aktarmalıyız burası aşıyor yazılanlar.

1 Beğeni

ben hiçbir şekilde giremiyorum sür butonuna bastıktan sonra yükleme ekranında kickleniyorum

1 Beğeni

1.36 sürümü için yeni sahipli dorse gelmesini bekliyordum, özellikle araç taşıyıcı. RttBS DLC’sinde çok işimizi görürdü (Ford ve Dacia fabrikalarından iş almak için)

Güncelleme geldi.

Gelen güncelleme ile ilgili bilgi paylaşır mısınız?

Bulamadım.

Ya güncelleme geldi de şu Actros tuning paketin de Mercedes Mp3 için bazı aksesuar hataları var hala düzeltmemişler

Onu forum üzerinden bildirdim not aldılar. Ama ne zaman düzelir bilemiyorum. Eğer kabin için kullanılan masa hatasını diyorsan tabi.

Edirne İstanbul arasında ana yol kapalıydı. Olay resmen x-files.

Umarım rastgele olayları bi mantığa göre koymuşlardır.

8 Beğeni

Evet nedense otoban Kınalı mevkinde hep helikopter yol üzerinde oluyor ve yolun kapalı olmasından bizi otobandan çıkarıp içeri doğru yönlendiriyor.Yani Tekirdağ’a doğru.Ama biz İstanbul’a gideceğiz nasıl olacak bu iş ? D-100 yok.Geri batı yönüne dönmüş oluyoruz.Bu yolların kapanma durumunun bir mantığı olmalı.Gidilen yerin alternatif güzergahı olan yerlerde çıkmalı.Yoksa bunun gibi absürt durumlar oluşuyor.Aradan geçip gitmekten başka çaresi kalmıyor malesef.

2 Beğeni

kazaya helikopter geldiğine göre kaza yapan Bilal.

Buradaki asıl tuhaflık köprünün altına helikopter inmiş olmasıydı :smiley:

4 Beğeni