Bence temmuzda çıkmayacak videonun sonunda temmuzda yeni bölüm olarak göstermişti
opps öyleymiş ben onu görmemişim bile yoksa pat diye çıkması dandik olmasının kanıtı olacaktı
ama çok ağırdan alınıyor o zaman
net oyun içi görüntü yok kylotonn bu yapım üzerine daha çok uğraşmalı wrc gitti sayılır lisans bittiğinde bu oyun çıkmış olacak
umarım wrcdeki deneyimler fizikler altyapı güçlene güçlene devam eder
in-game footage görene kadar umudum yok
Türkiye saati ile 20.00 da canlı yayında oyun ile ilgili içerik gösterecekler.
22 Eylül 2022
Oyun içi görüntüler çok iyi gibi, bu sene çıkmaması iyi oldu forza’nın altında kalırdı
in-game footage yok olay güzel bir izlenim veriyor ama bunların kullandıkları motor böyle bir şey sunabilecek tarzda değil zaten nacon da size en iyisini vermeye çalışmıyor
Test Drive Unlimited Solar Crown - Update from the Solar Crown Team - Steam News playstation 4 ve Xbox one oyunu desteklemeyecekmiş.
Boşuna küfür yemeyelim eski nesile de çıkartıp sadece mevcut nesilden yiyeceklerimiz yeter mantığıyla yapıldıysa üzücü ama hedeflerimiz çok büyük ve bizi sınırlayacak bir şey olmasın istedik diyorlarsa mükemmel bir hareket.Umarım ikincisidir.
takipteyim bu oyunu…
akşam 20
https://x.com/testdrive/status/1796105227021554129?t=ZMGvMqyp1IuP436KHR7ZKw&s=19
Beklentileri karşılayabilecek mi acaba bu sene sonbaharda baya oyun çıkacak gibi duruyor, 25 dolarda bence verilir gibi
Markayla anılarım çok eskiye dayanıyor hatta aklım bir kaydı alsam mı acaba dedim ama yapımcı firmaya güvenemedim tam.Teknik olarak düzgün çıksa eyvallah diyecek durumdayım.Bir de atmosferi pembeli morlu şenlik havasında olmasa yeterli.Biraz karanlık biraz ağır oturaklı işler görelim artık otomobil yarışlarında.
Bayadır bekliyordum, kesinlikle almayı düşünüyorum. Biraz mazilere gitmek çok iyi gelecek.
hikaye olacakmı yoksa sadece online mı bilemedim çıkınca bakarız ama TDU2 nin tadını vermeyeceği kesin ve çinde geçiyor bu biraz garip geldi direksiyon solda ama trafik soldan akıyor felan
trafiğin soldan aktığı abik gubik yerlerde geçen yarış oyunu yapmayı ne zaman bırakıcaklar acaba
%100 aynı fikirdeyim satın almayacağım.
Steam’de demo mevcut şuan 46 GB civarında bilginize arkadaşlar.
Valla onca bekle çıkan şey 5 dk dayanamadım la bu nası optimizasyon 9 gb video ram kullanmak nedir bu grafiklerle.