Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

ben anlamıyorum arkadaş ya sıkıntı nedir?

hiç bir şekilde yavaşlatamıyorum uçağı. Eskiden böyle değildi son zamanlarda oldu. Controller ile oynuyorum Klavye ile denediğimde de yine hüsran. Uçağı pist e indireceğim fakat yok arkadaş yavaşlatamıyorum uçağı

ayarlarım böyle;

1 Beğeni

Arkadaşlar bunu nasıl çözeceğim bunu? yok mu aranızda bilen? A310 uçağını kullandıktan sonra olmaya başladı. Hiç bir şekilde uçağın gücünü kesemiyorum arttıramıyorum kalktıktan sonra. Manuel’le de olmuyor.

A310 ıcın tabletten throttle calibration yaptınız mı

1 Beğeni

AMA BEN BU OYUNUN SORUNLARINDAN BIKTIM ARTIK.

kaçırmayın

70 TL

Fiyatı güncellendi

279,20 TL

2 Beğeni

Ah bee geç kaldık.

2 Beğeni

Bendede bazen oluyor çık yönetici olarak geri çalıştır veya normal olarak geri aç

1 Beğeni

Ama ben bu oyunun sorunlarından bıktım artık ya :smiley: bana bilerek mi yapıyor ne yapıyor :smiley: sildim yeniden yükledim oyunu bir süre oynadım hatta online gireyim dedim canlı hava durumunu falan seçmiştim sonra ne olduysa internet mi kesildi artık beni offline attı daha da online giremiyorum ve hava durumu falan seçemiyorum. Nasıl düzelteceğim bunu bilen var mı ?

1 Beğeni

ayarlardan data kısmına bak onları “on” konumunda mı kontrol et düzelir :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkürler.

1 Beğeni

A320’de irtifayı uçuş planına göre kendisi otomatik olarak nasıl ayarlıyor. Bilen var mı ?

Umarım sorunuzu doğru anlamışımdır. FMC’de Preflight menüsünde yer alan CRZ altına irtifanı girebilirsin.

Nose Wheel Steering Axis görünmüyor. Çözümü nedir ?

yumulun

1 Beğeni

Akşam yayın var. Konya ve Gaziantep eklentileri çıkmıştı iyi veya kötü yapacak bir şey yok bina dışında altyapı düzenleniyor o daha önemli haliyle uçuyoruz.

akşam 19:00 civarında LTFJ/LTAN/LTAJ

1 Beğeni

FPS baya kötü burada ya

https://www.instagram.com/p/CnsFKTJtP37/

dünkü yayından görüntüler

1 Beğeni

:airplane:Microsoft Flight Simulator için Acar Scenery tarafından :tr:LTCD Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı eklentisi yayınlandı.

1 Beğeni