Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Papileri unutmuşuz ya, neyse güncelleme geldi

4 Beğeni

Bu nasıl bir zamdir ya tamda almayı planliyodum, neyse gamepass aldım artık, önce witcher sonea cyberpunk şimdi de mfs… bakalım sırada hangi oyun var :worried:

2 Beğeni
5 Beğeni
5 Beğeni
4 Beğeni

wowww haberler müthiş… Türkçe Dil Desteğinin gelmesi de iyiymiş.(Türkiyenin map update güncellemesi de çıkar herhalde bu sene) Oyun zam yemeseydi steamden almayı düşünüyordum ya. İndirimlerde

1 Beğeni
2 Beğeni

Şu oyunu indirirken indirme hızına bir çözüm yokmu? Baya araştırdım ama hiçbiri tam sonuç vermedi, dün gece bırakmıştım indirmeye baktım 15 GB indirip bırakmış durdurmuş kendini, ee ben inene kadar ( ki böyle giderse 2-3 günde anca iner ) bunu sürekli kontrol mu edeceğim? Tam bir çözümü yokmu bu işin ya kendi kendine duruyor yavaşlıyor falan saçma sapan bir indirme sistemi

VPN ile bağlanıp indirebilirsin. Böyle çözenler var onun dışında zaten bu sorunları çoğu kişi yaşıyor.

3 Beğeni

oyunda canlı hava durumu çalışmıyor nasıl düzeltebilirim bunu? şuan trabzon tarafları karlı ve oyunda kar yok gibi görünüyor.

Weather Reports - Microsoft Flight Simulator / News and Announcements - Microsoft Flight Simulator Forums

suanda weather verileri cekilemiyor sunucularda bi sorun var

3 Beğeni

Düzelecek gibi değil herhalde :smiley:

Oyunu şuan da aktif güncel oynayan arkadaşlar hava durumu özelliğiniz çalışıyor mu?

girecek moral yok ki dostum suan :frowning:

2 Beğeni

Hocam hava durumu çalışsa deprem bölgesinin hava şartlarına bakacaktım da çözemiyorum bir türlü.

1 Beğeni