Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

İlk transpasifik uçuşu yapan efsanevi uçak Fokker F.VII, Local Legend serisinin bir parçası olarak Microsoft Flight Simulator için yayınlandı https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-local-legend-2-fokker-f-vii-yayinlandi/

2 Beğeni
2 Beğeni

Oh be sonunda Rus/Sovyet uçağı…

1 Beğeni

Bu akşam yayın olamayacak maalesef aşırı uykusuzum düzen bozuldu böyle zevkli olmaz. :confused:

2 Beğeni

A small update is now available - The Aeronautical Information Regulation And Control (AIRAC) cycle is being updated with new navdata. (Cycle: 2201)

1 Beğeni

İlk hangi uçak çıkar? :smiley:

• PMDG 737
  • Fenix A320

0 oylayanlar

2 Beğeni

Hiçbiri ehehehh

1 Beğeni
6 Beğeni
1 Beğeni
2 Beğeni

Bildirim gelince ets2 için sandım.:smile:

3 Beğeni

guzel bir yayını daha kacırmak Mr. @bozukHDD :sleepy:

Cumartesi akşamı bir yayın daha yapmak istiyorum. Gündüz zaten TREX gameplay yiyecek. 2-3 uçuş sığdırabilirim yayına.

2 Beğeni
1 Beğeni

FB2 A32NX için experimental sürümüne custom vnav özellikleri gelmeye başladı. Hold yanı sıra T/D top of descent de geldi. Geri çektiler ancak şu an yer alsa da inişte sanırım kendi ayarlayamıyor o yüzden bir şey fark etmiyor.

1 Beğeni
  1. uçağımız iniBuilds A310 da kendini daha çok göstermeye çalışıyor gibi!
    kendi facebook gruplarında paylaşmışlar
3 Beğeni

bozcaada olayına başladım

1 Beğeni

bu ay çıkmıyor ancak ocak ayında göstereceklerdi doğal olarak şubat ayına kaymış
ama bence bu teaserlar vs. harika bunu da listeye ekledik artık demek yakında daha fazla şeyiyle ortaya çıkıp beklenti yaratacak

1 Beğeni
2 Beğeni