Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

hangarı ben şey ettim çizdim :smiley: emre bey düzenledi uv çıkardı ve boyadı

Simuş Air Hangar
Meydana aktarıldı ve etrafı dolduruldu. :smiley:

4 Beğeni
5 Beğeni

msfs addon developers diye paylaşmışlar :smiley:

5 Beğeni

Tupolev farklı şeyler denerken :smiley:

1 Beğeni

bu rus bebeklerin neden cockpiti turbe yesili merak ediyorsanız eger :yum:

1 Beğeni

Tupoleve bineceğime yürürüm daha iyi.

1 Beğeni

Dev Q&A çarşamba akşamı 21:30’da olacakmış :smiley: ben bu akşam sanıyordum ertelendi mi? neyse

2 Beğeni
2 Beğeni

burası da ets.lt ye dondugune gore artık birseyleri degistirmenin zamani gelmistir :smiling_imp:

yapacak bir şey yok iyi eklentiler zaten haber olarak yayınlanıyor farklı yerlerde.

1 Beğeni

ben creatorlere degıl de tuketıcılere daha cok kızıyorum elestirel bakis acisi kalmayınca heryeri boyle kaybediyoruz ayni imdb gibi

milviz omg

1 Beğeni

yayın başladı

1 Beğeni

sürpriz sürpriz

2 Beğeni

3 uçak sim update 8 ile yeni pervanelere kavuşuyor
helikopterler için hazırlık olacak

sim update 9’da ise airflow iyileştiriliyor yine helikopterler için güzel olacak ama seçili uçaklara gelecek artık kullanan kullanır :smiley: daha iyi uçarız gerçekçilik güncellemesi öncesinde geliyorlar

2 Beğeni

seb reis resmen show yapıyor neler neler anlattı :slight_smile: ibretlik

1 Beğeni

2 Beğeni

DX12’ye Nvidia DLSS gelecekmiş. Düşündüklerinden daha iyi çalışmış. :slight_smile: Sim Update 10 veya sonrasında yani yıl sonu gibi

2 Beğeni

Discord gitmiş olabilir ama SimülasyonPark her zaman ayakta :smiley:

önemli meselelere güzel cevaplar getirildi yayın güzeldi :slight_smile: perşembe akşamı yani yarın iyileşmiş olurum gibi yayında konuşulanları derleyeceğiz

2 Beğeni

Dün akşam Sebastian Wloch’un aerodinamiklerle ilgili anlattıkları resmen mest etti. Olayı çözmüş ve gerçekten de uçabildiği için doğrusu neyse onu yapmaya çalışıyor. Gelecek olan gerçekçilik güncellemelerini daha da merak etmeye başladık. Şubat ayında gelecek olan videoyu tam çeviri yayınlamak istiyorum. Kendi takvimleri ve geliştirme planları harbiden kendilerince mantıklı ilerliyor. Yol haritasındaki sürprizleri merak ediyorum ve bazıları muhtemelen DLC olacak. O dönem gelen özelliklerle bağlantılı da olabilir.

31 Aralık 2022’de geldiğimiz durum yüksek olasılıkla harika olacak.

3 Beğeni