Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Bizim de Kodiak 100’ü bakım için Sivrihisar’a götürmek gerek. :smiley:

Bu arada SimWorks ekibi Pilatus ile anlaşmış. 2023’e doğru PC-12 Porter gelecekmiş. Başkaları da yapıyordu onlardan ses seda yok göremedim.

@Emre54 tanıdık geliyor mu?

3 Beğeni

ilgi artıyor güzel yeni uçaklar ve güncellemelerle daha da olacak
şu an hiçbir şey yapmıyoruz daha başlamadık :smiley:

1 Beğeni

yalnız sanki biraz kastırdı köln-bonn’da

1 Beğeni

:cry:

1 Beğeni

Thrustmaster i-Land ile özel tasarlanan havalimanları, şehirler vb. noktaların olduğu kurgusal bir dünya eklentisi yayınlanmış.
Thrustmaster websitesi yenilenmişti ee TCA serisi de yok satıyor ve tek sebebi MSFS!

https://web.thrustmaster.com/cn/aplfq/Thrustmaster_i-Land

adblock kapatıp girin maili yazdıktan sonra OK deyin 11.8gb indireceğiz dosya çıkacak kurunca 28gb oluyor. Değer mi? :smiley: nebileyim indiriyorum. Dursun bakalım.

1 Beğeni
3 Beğeni

brilliant weather :dash:

Bişey diyim mi ; canımı çektirdiniz yeminle bak :smiley:
Ne güzel uzaklaşmıştım ben bundan :smiley:

2 Beğeni
3 Beğeni

24 Ocak’ta yani Pazartesi akşamı MSFS için Dev Q&A yayını var. World Update Avustralya tanıtılacak elbette ama diğer meselelerle ilgili açıklamalar daha önemli çünkü Şubat ayında Sİm Update 8 var ve Aerodinamikler biliyorsunuz tekrar tanıtılacak çünkü yeni bir şeyler geliyor. Daha önce belirttikleri Wake Turbulence içerecek mi göreceğiz.

2 Beğeni

Testleri yapıyorduk dün akşam güzel anlara da denk geldik. Eksiği gediği var ama denemek için istedim. Yazı yayında şimdi video için hazırlanalım.

Aerosoft Simple Traffic ile Microsoft Flight Simulator havalimanları gerçek havayolu firmalarının uçakları ile doluyor!:point_right: https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-havalimanlari-gercek-havayolu-firmalarinin-ucaklari-ile-doluyor/

4 Beğeni
3 Beğeni

buralara uçmak lazım

1 Beğeni

İsviçre olsa hemen uçardınız!

güzel siteler kullanalım

1 Beğeni
3 Beğeni

ana konusu önümüzdeki hafta açılacak ve diğer gelişmelerle :slight_smile:

5 Beğeni
2 Beğeni