ATR-72-600 Demişken ![]()
Tarihte kaldılar
Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmişlerdi epeyi yolcuları vardı ama battılar nedense. Bölgesel havayolu yok biletler çok pahalı. Uçak çeşitliliği yok, her havayolunda 737. Borajet farklılık sağlıyordu.
Simuş Airlines ile yeniden göklerde olacak. Biz öyle klasik uçakları kullanmayız. CRJ, ATR, DASH akar
İşte aradığım ruh. Airlines dediğin filosu böyle olur!
yapmayın ne oluyor yapmayın aman tanrım ![]()
iş ciddiye binecek ![]()
kafamda hep bir şey vardı ama yapamıyordum
livery yapacak biri de lazım @KeremGzm biliyor ![]()
blender paintkit ile denemek istiyorum da işte çok ıvırı zıvırı var gerçekteki gibi decals istiyorum önemli yerlerine
İc mimar olsam da marka danısmanlıgı deneyimimde oldugu icin Simus Airlines icin elimden geleni yapmaya hazırım
Ben Photoshop Cs6 kullanıyorum msfs skin dds dosyaları bir plugin sayesinde acilabiliyor ama kaydetmek icin dxtbmp programı ile transparency alpha gibi channel lar eklenebiliyor. Bir de slogan bulmak lazım ![]()
Wingletlerede bir logo koyulması önerimdir ![]()
Logolar harika , isterseniz saklayın ileride kullanırız , Livery yapma işi de bazen eklediğim şeyler birbirine karışıyor bazen karışmıyor ,CRJ’de denedim ama boşa ![]()
https://twitter.com/MSFSofficial/status/1382364566596710401
gelişmeleri daha sonra aktarıcam + konusu da açılacak ![]()
A hotfix just got released for the WASM bug and a CTD cause. Update MSFS via the Microsoft store or via Steam. “bug vardı onun için fix gelmiş”
pure beauty ![]()
adam emekliliğin tadını msfs almış öyle çıkarıyormuş
*Emekli Tümgeneral S. İrfan Sarp
konuya dönecek olucak olursa yobazların yaptığından başka bir şey değil
Bu dünyadan göç etmeden önce gitmek istediğim mekanlar arasında zirvelerde bir yerlerde.