Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

ATR-72-600 Demişken :wink:

3 Beğeni

Tarihte kaldılar :smiley: Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmişlerdi epeyi yolcuları vardı ama battılar nedense. Bölgesel havayolu yok biletler çok pahalı. Uçak çeşitliliği yok, her havayolunda 737. Borajet farklılık sağlıyordu.

1 Beğeni

Simuş Airlines ile yeniden göklerde olacak. Biz öyle klasik uçakları kullanmayız. CRJ, ATR, DASH akar

2 Beğeni

İşte aradığım ruh. Airlines dediğin filosu böyle olur!

1 Beğeni

Logo calısmaları basladı :upside_down_face:

6 Beğeni

Branding icin onerilerinizi memnuniyetle degerlendirebiliriz :facepunch:

4 Beğeni

yapmayın ne oluyor yapmayın aman tanrım :heart_eyes:
iş ciddiye binecek :smiley:
kafamda hep bir şey vardı ama yapamıyordum
livery yapacak biri de lazım @KeremGzm biliyor :slight_smile:

blender paintkit ile denemek istiyorum da işte çok ıvırı zıvırı var gerçekteki gibi decals istiyorum önemli yerlerine

2 Beğeni

İc mimar olsam da marka danısmanlıgı deneyimimde oldugu icin Simus Airlines icin elimden geleni yapmaya hazırım :pray: Ben Photoshop Cs6 kullanıyorum msfs skin dds dosyaları bir plugin sayesinde acilabiliyor ama kaydetmek icin dxtbmp programı ile transparency alpha gibi channel lar eklenebiliyor. Bir de slogan bulmak lazım :wink:

2 Beğeni

Wingletlerede bir logo koyulması önerimdir :wink:

4 Beğeni

Logolar harika , isterseniz saklayın ileride kullanırız , Livery yapma işi de bazen eklediğim şeyler birbirine karışıyor bazen karışmıyor ,CRJ’de denedim ama boşa :smiley:

1 Beğeni
1 Beğeni

https://twitter.com/MSFSofficial/status/1382364566596710401

gelişmeleri daha sonra aktarıcam + konusu da açılacak :slight_smile:

4 Beğeni
3 Beğeni

A hotfix just got released for the WASM bug and a CTD cause. Update MSFS via the Microsoft store or via Steam. “bug vardı onun için fix gelmiş”

2 Beğeni
1 Beğeni

pure beauty :white_heart:

1 Beğeni
1 Beğeni

:smiley: adam emekliliğin tadını msfs almış öyle çıkarıyormuş
*Emekli Tümgeneral S. İrfan Sarp

konuya dönecek olucak olursa yobazların yaptığından başka bir şey değil

5 Beğeni
3 Beğeni

Bu dünyadan göç etmeden önce gitmek istediğim mekanlar arasında zirvelerde bir yerlerde.

2 Beğeni