Garmin G5000 bulunan Cessna Citation Longitude ile Venedik’ten Innsbruck’e uçuyoruz!
#MicrosoftFlightSimulator
Garmin G5000 bulunan Cessna Citation Longitude ile Venedik’ten Innsbruck’e uçuyoruz!
#MicrosoftFlightSimulator
Okyanus güncellemesi ve ATR 42/72-600 uçak paketi yarın TR saati ile 18:00 civarı çıkacak. Yayın da yükledikten sonra hemen sonra başlayacak.
3 Mayıs’ta ise Dev Q&A yayını varmış. Yeni gelişmeleri de o zaman öğreneceğiz. Buna World Update 14 dahil. SU13’te gelecek olanları da tanıtacaklardır.
Özetle yarın akşam ATR uçağını direkt yayında öğrenip uçurmaya çalışacağız.
dalga geçilen o yerden yere vurulan uçakların artık todu bile olacak sdfdsfs
Hocam merhaba. Tüm videolarınızı severek izlediğimi belirtmek isterim. Ben de bu oyuna başlayayım diyorum ama kontroller çok karışık geliyor. Siz böyle uçak kullanmayı nereden öğrendiniz?
F1 MonacoGP sıralama turlarından sonra yayındayız! Güncellenmiş Boeing 787 betası ile Adana’dan İstanbul’a uçacağız. Arada da son gelişmelere bakılacak.
https://twitter.com/simulasyonturk/status/1662162184736997378
@turko35408 ilk çıktığından beri kullanıyoruz. Zamanla alışırsınız. Maalesef çok vakit istiyor ben artık eskisi da kadar ilgilenmiyorum.
Tamamen yeni bir oyun mu yoksa güncelleme mi?
Edit: Yeniymiş
çok iyi
Grafik olarak hiçbir fark yok, var olan oyun zaten çok iyiyken yeni oyunun çıkması mantıksız. MSFS’de yozlaştı demek…
bende öyle düşünüyorm fsx deki adrenaline paketi gibi bunuda ek paket olarak çıkarabilirlerdi