Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Garmin G5000 bulunan Cessna Citation Longitude ile Venedik’ten Innsbruck’e uçuyoruz!

:airplane:#MicrosoftFlightSimulator

:point_right:

1 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

Okyanus güncellemesi ve ATR 42/72-600 uçak paketi yarın TR saati ile 18:00 civarı çıkacak. Yayın da yükledikten sonra hemen sonra başlayacak.

3 Mayıs’ta ise Dev Q&A yayını varmış. Yeni gelişmeleri de o zaman öğreneceğiz. Buna World Update 14 dahil. SU13’te gelecek olanları da tanıtacaklardır.

Özetle yarın akşam ATR uçağını direkt yayında öğrenip uçurmaya çalışacağız.

2 Beğeni
2 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

dalga geçilen o yerden yere vurulan uçakların artık todu bile olacak :slight_smile: sdfdsfs

1 Beğeni

sonunda c160 yayını bu akşam olacak.

3 Beğeni

Hocam merhaba. Tüm videolarınızı severek izlediğimi belirtmek isterim. Ben de bu oyuna başlayayım diyorum ama kontroller çok karışık geliyor. Siz böyle uçak kullanmayı nereden öğrendiniz? :slight_smile:

F1 MonacoGP sıralama turlarından sonra yayındayız! Güncellenmiş Boeing 787 betası ile Adana’dan İstanbul’a uçacağız. Arada da son gelişmelere bakılacak.

https://twitter.com/simulasyonturk/status/1662162184736997378

@turko35408 ilk çıktığından beri kullanıyoruz. Zamanla alışırsınız. Maalesef çok vakit istiyor ben artık eskisi da kadar ilgilenmiyorum.

2 Beğeni

geçmiş olsun

5 Beğeni

Tamamen yeni bir oyun mu yoksa güncelleme mi?

Edit: Yeniymiş :smiley:

çok iyi :drooling_face: :drooling_face:

Grafik olarak hiçbir fark yok, var olan oyun zaten çok iyiyken yeni oyunun çıkması mantıksız. MSFS’de yozlaştı demek…

2 Beğeni

bende öyle düşünüyorm fsx deki adrenaline paketi gibi bunuda ek paket olarak çıkarabilirlerdi

2 Beğeni
2 Beğeni
1 Beğeni