pmdg aşkım
Microsoft Flight Simulator World Update 12 ile Yeni Zelanda ülkesini tamamen yeniliyor.
Antonov birazdan çıkacak yayında olucaz
Sim Update 12 ile Microsoft Flight Simulator için resmi
Türkçe dil desteği güncellemesi yayınlandı.
Şu oyun zamlanmasa alacaktım ya ne güzel
birazdan dubrovnik uçuşu için roma apronda buluşuyoruz
dubrovnikte eklenti kurulu değil default yere inip oradan sırbistan niş’e geçilecek.
allahım 14 mayıs’ta olsun ne olur
arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma format atmadan önce eklentilerin olduğu Community klasörünü harici diskime kopyalamıştım. Formattan sonra xbox uygulaması üzerinden oyunu tekrar kurdum ve yedeğini almış olduğum Community klasörünü olduğu gibi kopyala yapıştır yöntemiyle C diskin içindeki XboxGames > Microsoft Flight Simulator klasörün içine yapıştırdım. Ancak simulasyona girdiğimde bu eklentiler karşıma çıkmıyor. Ben nerde hata yapıyor olabilirim yardımcı olabilir misiniz, teşekkür ederim.
MSFS doğru yerde kuruldu ise görmesi gerekirdi. Ancak sanırım Packages klasöründeki Community klasörünü görüyor olabilir ayrıca content.xml dosyasını da bulmalısın.
Hızlı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Dün akşamdan beri yapmadığım şey kalmadı. Yanıtınızda dediğiniz “Packages” klasörlerün içinde “Community” isminde bir klasör de olmamıştı. Ve content.xml isimli bir dosya da maalesef bulamadım Ben gene de bu sefer Packages klasörün içine bende yedek aldığım Community klasörünü olduğu gibi kopyala yapıştır yaparak bıraktım. Ama gene eklentiler görünmedi. Hani sizin için uygun mudur değil midir bilemedim ama uzaktan bağlantı ile kontrol etme imkanınız olabiliyor mu ?
https://flightsim.to/file/19844/where-is-my-damn-community-folder
bu eklentiyi kurup doğru yeri bulabilirsiniz.
Hocam buldum ama nasıl buldum inanamazsınız… Tarif edeyim; Yedek aldığım Communiyt klasörün içindeki Official klasörün de içinde yer alan OneStore klasörün de içinde yer alan oyunla birlikte gelen uçak modelleri pistler vs.ler var ya işte onlardan birinin dosya adını kopyaladım tekrar bilgisayarıma döndüm ve klasör arama yöntemiyle o adı arattım, çıkan yol aynen şu şekilde;
Appdata > Local > Packages > MicrosoftFlightSimulator_8wekybd…>LocalCache>Packages>Official > OneStore dınısının dınısısının dınısı yani :)))))
İşte OneStore klasörünü burada olduğunu bulunca buradaki Packages klasörün içine kendi yedeğim olan Community klasörünü yapıştırdım. Oyunu açtım ve eklentiler karşımda :))
Anlamadım neden böyle saçma bir durum oldu ama acaba son güncellemelerden sonra bu simulasyonu yeni yükleyenlere eklentilerden kaçınmaları için mi böyle bir yöntem icad ettiler anlamadım.
Ama uzun uğraş sonunda buldum. Şimdi bu dosya adlarını masaüstümde bir not defteri açıp içine kaydediyorum çünkü ilerde yen bir eklenti indirdiğimde bu yolu bulmam ancak bu şekilde olcak.
Yardımların için teşekkür ederim.