Yeni Forza Motorsport [Ana Konu]

Xbox Series X için yeni Forza Motorsport duyuruldu. Sadece Forza Motorsport adı ile geliyor.

Yeni nesil Forza Motorsport duyuruldu! İlk bilgiler… Yoksa kendi kişisel takımımızı kurup yönetiyor muyuz? :smile:

https://www.simulasyonturk.com/yeni-nesil-forza-motorsport-duyuruldu-ilk-bilgiler/

Ayrıntılar gelecek.

forza motorsport’tan bıkmadınız mı yahu.2 senede bir ısıtıp ısıtıp getiriyorlar bana gına geldi.

Ne zaman çıkacak acaba çok merak ediyorum

2 Beğeni

bu akşam yeni gameplay ortaya çıkıyor. tarih de olası… umarım.

1 Beğeni

Yeni nesil Forza Motorsport için paylaşılan yeni simülasyon özellikleri, çarpıcı detaylar, oynanış videosu ve çıkış tarihi…

1 Beğeni

biraz fanboy hesaplar olsa da haklılık payı var

pc için oyun geliştirenlerle sadece konsola yapanlar arasında dağlar kadar fark var. konsol için optimizasyon bir sürü şeyi kapattırıyor. suçlayamayız ama gran turismo hiç doya doya oynamasam da şu saatten sonra oynasam bir şey fark edeceğini ve huzurla oynayabileceği sanmıyorum. alternatif çok hem de o kadar fazla şeyin arasında hiç oynamamak daha iyi :smiley: dsfsfsdfsdfsd

başka oyunları da karşılaştırmışlar ama o topa girmeyelim. görünmesi gereken detay var DETAY VAR

3 Beğeni
2 Beğeni

vallah yeni izliyorum diyeceğim yarın devam ederim düzgün izleyerek

1 Beğeni

Xbox Games Showcase, Forza Motorsport’un 10 Ekim 2023’te Microsoft Store ve Steam aracılığıyla Xbox Series X|S konsollarına, Windows 10 ve 11 PC’lere ve konsol, PC ve Cloud Gaming (Beta) için Xbox Game Pass’e geleceğini açıkladık.

Ayrıca Forza Motorsport’un koruma arabaları hakkında daha fazla ayrıntı paylaştık. Çarpıcı 2023 No.01 Cadillac Racing V-Series.R yarış arabası ve 2024 Chevrolet Corvette E-Ray, piyasaya sürüldüğünde Forza Motorsport’ta hayranların kullanımına sunulacak.

Forza Motorsport topluluğu, rekabet tutkusuyla beslenir. General Motors’un bu yenilikçi ve ultra modern arabalarını oyunumuzda deneyimlemeniz için sabırsızlanıyoruz.








BU OYUN HAKKINDA

Modern yarış arabaları ve Forza Motorsport’ta yeni olan 100’den fazla araba da dahil olmak üzere 500’den fazla gerçek dünya aracıyla yarışın. Hayranların en sevdiği konumlara ve ustalaşmak için birden fazla pist düzenine sahip her biri canlı pist içi puanlama, hava durumuyla günün tamamen dinamik saati ve iki turun asla aynı görünmemesini veya oynamamasını sağlayan benzersiz sürüş koşullarına sahip 20 canlı ortamda her turun sayılmasını sağlayın.

Pistte gerçek zamanlı ışın izleme, yeni hasar ve kir biriktirme sistemleri, güçlü asistler ve lastik doğruluğunda 48 kat iyileştirme içeren devasa ölçüde yükseltilmiş fizik sunan inanılmaz fotogerçekçi görsellerle son teknoloji bir simülasyonu deneyimleyin.

800’den fazla performans yükseltmesi kazanarak rakipleri alt edin ve yepyeni, eğlenceli ve ödüllendirici tek oyunculu bir sefer olan Yaratıcılar Kupası Kariyer Modu’nda şimdiye kadarki en gelişmiş YZ rakiplerimizle yarışın.

Yarış hafta sonundan ilham alan bir yapıya sahip Öne Çıkan Çok Oyunculu* etkinliklerde podyum için yarışın veya Serbest Oyun’da sizin ve arkadaşlarınızın arzu ettiği yarışı yaratın. Yapay zeka destekli Forza Yarış Düzenlemeleri, lastik ve yakıt stratejisi, yeni sürücü ve güvenlik derecelendirmeleri ile çevrimiçi yarışlar daha güvenli, daha eğlenceli ve daha rekabetçi.

Kendinizi genişleyen bir motor sporları dünyasına bırakın. Gelecek yıllar için benzersiz zorluklar, inanılmaz yeni arabalar ve pistler ve heyecan verici yeni oyun deneyimleri sunan yeni kariyer şampiyonaları ve çevrimiçi etkinlikler düzenli olarak tanıtılacak.

5 Beğeni
1 Beğeni
3 Beğeni