Yeni Construction Simulator (ana konu)

Kesinlikle katılıyorum, ilk oyun hala pek çok konuda bana daha iyi geliyor, ve evet dediğin gibi renk paleti çok kötü, ilk başta iyi duruyor gibiydi fakat sonradan çekilmez bi hal aldı, böyle bi bayıklık veriyor insana, ayrıca 2015’e göre çok basit duruyor, oyun sana bi özgürlük vermiyor, en basitinden kepçeyi ben kendim koyuyorum römorka istediğim pozisyonda, bağladığım zaman oyun hemen kendi kuralını devreye sokuyor ve kepçenin pozisyonu değişiyor, hani oyun illa bu şekilde olacak bu şekilde yapacaksın diye bazı konularda diretiyor, oysa ki cs2015 böyle değildi, ek olarak fizikler o kadar kötü ki hani araçların ağırlığı yok gibi toprak üzerinde, yeni oyun asla cs2015’in yerini alamadı bende.

Ve de ayrıca beni en çok tilt eden şeylerden birisi de şu;

Oyunun gölgelendirme sistemi de çok kötü, adamın gözünü bozar abi bu, kepçelerin basınç hortumları gibi böyle ince yerlerde ki gölge çok kötü gözüküyor resmen piksel piksel bozuk gözüküyor, her şey en yüksek ayarda.

2 Beğeni

bu sorun unity’de yaşanabiliyor. gölgeler için farklı çözümler de var yine de bu oyun öyle şeylerle uğraşacak çapta değil. gerek de yok takılmayın.

Ben yenisini seviyorum. Tabi yenisi çıkarsa daha iyi oyun olabilir. İndirim gelsin DLClerini alacağım. DLC alana kadar girmiyorum.

Bu oynun aslında gırafikleri güzel sadece unity olduğu için bazı yerlerde sapıtıyor bide görevlerin aşamaları rastgele değişse güzel olur du ama yeni oynunda oyun motorunda değiştirmeleri lazım

Seafarer: The Ship Sim yine bunların yaptığı unreal engine ile yapılmış oradan tecrübe edinip yeni oyunu unreal ile yapsalar çok daha iyi güzel görünüyor dediğiniz alt yapısı sağlam olur motor olarak

Zaten önemli olan alt yapı oluşturmak örnek verirsek snowrunner

1 Beğeni

Mesela Farming Simulator gibi

Bu serinin o kadar potansiyeli vardı ki hala var esasında, yani FS gibi istikrarlı altyapısı temeli sağlam bir seri olmasını çok isterdim, birinci öncelikleri her zaman bu seri olmalıydı.

Giantsın yerinde ben olsam yarış oyunu yapmak yerine ikinci güçlü bir seri elde etmek için bu türe girer bu türde bir oyun yapardım, şu anda da lisans sorunu yok aslında ama Giantsın alacağı lisansları ve getireceği araçları düşünmeden edemiyorum, yapmış olsalardı net iki kat daha fazla marka araç vs gelirdi.

2 Beğeni

Artık firmalar pc o kadar düşünmüyor daha çok konsolları düşünüyor devir o na dündü

Ben katılmıyorum buna, tam tersi konsolların geçen yılların aksine şu anda hiç bir olayı kalmadı artık, xbox bile konsol çıkarmayacak bundan sonra, tüm özel ps ve xbox oyunları pc ye geliyor, pc de istediğin gibi özgürsün güçlü bir sistemin varsa tartışmasız pc, bir çok firma geleceğin bilgisayarlarda olduğunu anladı ve planlarını değiştirmeye başladı, önceliklerini pc ye vermeye başladı, Gta dan başka hiç bir olayı kalmadı artık konsolların, yıllardır konsolcu olan arkadaşım geçenlerde bilgisayar aldı, o kadar bana sallamıştı şimdi bana durmadan mesaj atıyor :smiley: sen haklıymışsın pc çok başka iyi ki almışım diye, konsolu satıyor. :smiley:

2 Beğeni

Doğrudur ama ilerde pc o eski kaliteli oyun gibi oyunlar çıkmicak genelde oyunlar hep aynısı oluyor tekrar eden hep online dönmüş

1 Beğeni

Keşke firmalar sizin gibi düşünse ama global olarak bakınca konsollar hala daha üst konumlarda geziyor
Hem bu simülasyon oyunlarının konsollarda ki satış rakamları gayet tatmin ediyor ki hemen hemen çoğu oyunu getiriyorler çünkü konsol da ki sistem belli ama pc de zibilyon tane sistem gereksinimleri var optimize ederken zaten büyük sıkıntılar yaşanıyor görüyorsunuz fps depoları vs :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Doğrudur devir ona döndü zaten

1 Beğeni

İnşaata devam durmak yok :grin::grin:

3 Beğeni

Beraber oynamak isteyen var mı

Sa boşta olup oynamak isteyen var mı