Yeni Construction Simulator (ana konu)

2 Beğeni

DLC ile alınan araçları oyun içinde CR ödeyerek mi alıyoruz yoksa bedava veriyor mu?

CR ödeyerek alıyorsun.

1 Beğeni

16sina kadar kısa süreli ücretsiz olmuş

1 Beğeni

Oyun keyifli aslında ama görseller işi bozuyor. RoadCraft gibi bir görseli olsa muazzam oyun olur.

1 Beğeni

bunun motorunun değişmesi lazım ya diye düşünüyorum

2 Beğeni

Arkadaslar selam, multiplayerde oynamaya devam ediyoruz.

5 Beğeni

beyler sizce construction simulatorda hangi paketi almak daha mantıklı veya gold edition yeterli olurmu?

Construction Simulator İçin 134 Adet Makine Var 19 Dlc Paketi Var Almanızı Öneririm Zaten Astragon Entertainment Gmbh Sponsoruyum Ve Her Zaman Construction Simulator Serilerini Oynuyorum Construction Simulator Titanium Edition Almanızı Öneririm İsterseniz The Official Guide Dlc Yi De Alabilirsiniz Markaları Ve Birde Dev İnşaatları Var Gerçekçi İnşaat Sahaları Gece Gündüz Döngüsü Gerçekçi Grafikleri İle Çok İyi Bir Oyundur Öneririm Construction Simulator Titanium Edition Ve The Official Guide Almanızı Öneriyorum

Construction Simulator Titanium Edition 36,56
The Official Guide 5,79
ara toplam 42,35 ( 1723,02 TL )
banka komisyonu 1,00
genel toplam 43,35 ( 1763,7 TL )

bu kadar para verilmez bu oyuna

2 Beğeni

İndirim gelirse eğer Construction Simulator - Titanium Edition paketini satın almak istiyorum. Oyunu varda hiç bir DLCsi yok. Tek tek almaktansa paket olarak almak bana daha mantıklı geliyor.

Canlı yayındayız. Multiplayer olarak oynuyoruz

https://www.youtube.com/live/XTbSporiX9I?si=WRInvzWSRJ1SKvnI

2 Beğeni

2 Beğeni

Mobil oyunu PC’ye getirmişler. Grafikler GTA San Andreas grafikleri ile aynı resmen.

3 Beğeni

yeni oyun diye sevindim :smiley:

Bari PCyede getiriyorsunuz en azından şu grafikleri bir revize edin ya.

Zamanında CS3’ü mobilden 30TL ye alıp emülatörden oynamaya çalışyordum, keşke PC’ye de gelse diye hayıflanıyordum.

Tabii o zaman en güncel oyun buydu.

Birde mobilde olan türkçe dil desteği PC portunda yok.

5 Dolar anca eder.

Merak ediyorum yeni oyun ne zaman gelecek yeni bir constrution simulator ne zaman gelecek acaba

Benim için en iyisi ilk oyunu ya. Yani bir 100 saatim vardır ve o döneme göre grafikleri ve mekanikleri gayet tatmin ediciydi. Son çıkanı max 15 saat oynamışımdır, bir noktadan sonra oyunun renk paleti çok bozuyor ve sinir bozucu hale geliyor. Umarım yeni bir pc oyunu çıkartırlarsa ilk başta şu oyuna düzgün bir grafik ve ona uygun bir renk paleti ayarlar da onun haricinde lisans konusunda zaten sıkıntıları yok.

yeni oyun çıkacağı kesin, zira Roadmap’inde yer alan önemli özellikler oyuna gelmedi (El işleri, AI yardımcı asistan, yıkım, mevsimler vs).

Tek temennim 2015 gibi gerçekçi bir oynanışa sahip olması.

1 Beğeni