WOTR #TruckAtHome Covid-19 Etkinliği

@anilonursal içimden geçenleri anlattınız çok teşekkür ederim. :grin:

1 Beğeni

maalesef toplumunun geneli öyle arada senin benim gibi insanlar çıkabilir yanlış anlaşılmasın

Şahsi görüş belirtmek ne zamandan beri pştluk ve boş yapmak sayılıyor anlamadım. Herkes bi gergin, şiveler laf sokmalar falan herkes İlber Ortaylı kesildi. Bi sakin olalım.

Derdimiz key alamamak değil, çoğumuzun da ihtiyacı yok zaten oyuna sahibiz fakat o kadar alamayanları düşününce acaba bizi mi yiyor diye bir düşünmeden edemiyor insan. Resimli keylerin 5 saniyede bitmesinden bahsediyoruz, resmi yazıya dökmek de hemen olan bişey değil. Böyleyken bişey alabilen biri süper kahraman Flash galiba.

1 Beğeni

340.000.000 km aşıldı. Dağıtılan keylere bakın :smiley:

2 Beğeni
5 Beğeni

Şimdi ben kişisel görevi sadece ets de yapıp tamamladım fakat ats bende 1.37 betasında olduğu için orada yapamıyorum ve bu kişisel ödül şimdi sadece ets ye mi gelecek yoksa her iki oyun içinde mi gelecek

İkisinden birinde tamamlamış olman yeterli.

Ya daha dün 35 tl verip road to the black sea dlc sini aldım bugün baktım 2 kere dlc nin keylerini dağıtmış ya

Ben fs19 a 120 ₺ verdim Epic Games de bedava verdiker herkese, 35 ₺ hiç bişey.

bende fs19 a 120 verdim benim durum daha kötü 1 dk bile oynamadım. :frowning:

Sizinkiler daha vahimmiş :pensive:

İki seferdir paylaşım yaptıkları saniyede kod denemeye başlıyorum asla yakalayamadım bu ne hız arkadaş tek eksiğim UTAH DLC onu da beleş alamadık :smiley:

Aynı,gözümün önünde attılar fotoyu bir tanesini girdim hemen ama yok :joy:

1 Beğeni

:laughing:

8 Beğeni

2 haritayı paket halinde almıştım utah’ta scs den hediye oldu.

Keyler, kurt sürüsünün ortasına atılan kuzu gibi valla dayanmıyor :sweat_smile:

8 Beğeni

Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir hata alıyorum, haricî iş teslim ederken. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

Son 2 gün internette sorun var özellikle Steam kötü bende. Bu sebeple eşitlenme sorunu olduğunu düşünüyorum.

1 Beğeni