Verecekleri ödülleri ufaktan tahmin edebiliyorum şu görsellerde ki Truck At Home boya kaplaması aynı şekil dorse için de olabilir kabin aksesuarı olarak maske olabilir veya işte bir doktor maketi falan gibi aklıma geliyor %50 ihtimalde menü arka planı olabilir diye düşünüyorum böyle hastane önü falan çünkü menü arka planı da uzun zamandır vermiyorlar umarım bu sefer güzel hediyeler olur…
@HasanOfke Bütün sırrı bozdun, bir sonraki paylaşımda ortalık karışcak
Valla Hasan kardeş benim ihtiyacım yok her ikisi de dlcler ile birlikte var bende ama alamayanlar var ya onlara söyledim ben insanın aklına her türlü bir şey geliyor vardır bunlar da bir şey diye
stem kod etkinleştirme yeri açık bildirim de açık f5 yapa yapa bekliyorum. Kod geliyor hemen yazıyorum kodlar alınmış, Kod geliyor fotoğrafı pc ye indirip oneNote 2016 uygulaması ile direk yazıya dönüştürüyorum yine sen o fotoğrafı indirene kadar alınmış oluyor. Senin paylaştığın uygulama daha iyi gibi seninkini de deneyeceğim.
Güncelleme: senin sitede de önce fotoğrafı indirmek lazım galiba yine yavaş
telefondan scs twitter bildirimlerini açıp direk alın alacaksanız ben öyle yaptım f5 yapınca direk adamlar yalayıp yutmuş oluyor.
Değişen bir şey olmuyor valla, adamlar nasıl alıyorlarsa artık helal olsun. Ama bence berbat bir şey
Valla öyle işte aga nasıl oluyorsa insan akıl erdiremiyor emin ol bak bir kere de 2000 tane kod bile verseler yine biri geçerli çıkmaz.
Aslında bu krone dlc`lerini dağıttıkları gibi anlık toplu 5000 bin tane yada daha fazla olacak şekilde dağıtsalar daha mantıklı olabilir ama bu seferde ip değiştirerek anlık gerekli gereksiz 3-4 tane kod alanlar oluyor zeki bol.
Diyelim ki Twitter’da bildirimi açtık şimdi böyle paylaşımın ne zaman geleceği nerden bileceğiz müneccim değiliz? İşsiz gibi bütün gün PC başında hazır kıta bekliyorlarsa helal olsun hak ediyorlar.
Şahsen böyle dağıtılan keylerin geçerli olduğunu düşünmüyorum. Ne zaman mentionlara baksam herkes alamamaktan şikayetçi, tek tük aldığını yazanların da troll olduğunu düşünüyorum. Kıytırık boya paketini parayla satmaya çalışan SCS bedava key dağıtacak öyle mi?
Böyle yazılardan sonra diyecek bir şey bulamıyorum. Boyama paketini parayla satıp masraf çıkarmak gibi bir dertleri var. Ve oradan buraya nasıl gelebildiniz hayret
key oluşturmak bedava parayla satarsan kazanırsın 1000 tane de aynı şekilde verse bir şey değişmeyecek ama bizim çağlar öncesine gidip ilk insanlar nasıl yazmaya başladı okumaya başladı oradan başlamamız lazım
neyin keyinin veriyorlar?
SCS’nin Twitter’da 91.400++ takipçisi var. Belki de o twit, atıldığı ilk 15 saniyede en az 400+ etkileşim alıyor bunların 100 tanesi PC’de olsa ilk 10 saniyede garanti kullanılacak zaten o kodlar.
Insanlar ne güzel düşünmüşler kod dağıtmışlar, hemen yok sahte kod dağıtılıyor yok biz PC’de beklemek zorunda mıyız? Istiyorsan başında beklemek zorundasın birader. SCS’nin babasının çocuğu değilsiniz kimse size oyununu bedava vermek zoruda değil.
Facebook’ta da paylaşılıyor keylerin bir önemi yok anında gider bu yöntem sakat zaten hiç uzatmaya gerek yok. Anlamıyorum.
Yazılı olarak verseler de alamayacaksınız.
burada yazılanları görünce kendimi ifade edebileceğim tek cümle bulabildim ama onu da siz anlamayacaksınız canınız sağolsun “nosi şuka varenki megitağa komeçi!”
Insanlar ne güzel düşünmüşler kod dağıtmışlar
valla şirket olunca güzel düşünmek yetmiyor onu güzel de uygulaman lazım üzerinde düşünmen de lazım. Böyle yapacaklarına hiç bulaşmasalar dı daha iyiydi
N’apsınlar? Kisiye özel e-posta ile mi göndersinler kodu? 2000-3000 tane kodu kimse size babasının hayrına dagitmaz. Epic bedava oyun dagitcaz diye milyonlar oduyor.
Bende çözüm olarak yapabilecekleri bir şey bulamadığım için yazdım zaten. Scs bunu yapmaya alışıktı oysaki. Doğru düzgün bir şey getiremiyorlarsa hiç getirmiyorlardı.
Ayrıca zaten herkesin alabilmesine imkan yok orası öyle ama işte bütün takip edip alamayınca bi garip oluyor.
Anlamaları için böyle bi sektöre kafa yorulması lazım
Bu güzel arkadaşımızın mükemmel sözünü buraya birakiyor ve ayrılıyorum…
ne boş yapmışsınız ya, sizde zaten bu oyun var alsan ne olacak yan hesabında tmp için alacaksın oyun zaten 10 lira şu an, internete para verdiğine göre 10tl’de verirsin 10’tlye muhtaç adamın zaten bu forumda veya twitter’da key beklemeyle işi olmaz.