Saint Patrick gününe/17 mart özel olarak logolar kapaklar değişti. Etkinlik gelebilir ama asıl mesele çoktandır beklediğimiz sanal şirket vb. ayrı profiller olaylarının tanıtılması olmalı. Kişisel dorselere destek gelir herhalde bir zahmet???
1.35 böyyük olacak diyorlarsa es geçmezler.
ben en son oyuna 26 şubatta girmişim
Ayrıca İrlanda’nın özel günü
o yüzden ne oluyor bu kadar abartılması garip
Acaba yarın için bir etkinlik yaparlar mı?
etkinlik yalan oldu herhalde normale dönmüşler sadece o güne özel bir şey yapmışlar biraz abartı olmuş bazı büyük günleri anlarım da nebileyim
ama kendi forumlarında yazdıklarına göre olmayacak da değil
@HasanOfke Etkinlik geliyor demek ki
Etkinliği yazıyorum; farklı 10 on ülkeye/şehre herhangi bir özel yükü taşıyın
Bak bu kıyağı size kimse yapmaz. yalnız başarımdan şüpheliyim
eğer güzel bişey olmazsa video bile çekmicem boş iş onun yerine soviet republic oynarım daha iyi bence yaptıkları son etkinlik güzel bir ders olmuştur herhalde
Umarım öyle olur, ders almışlardır yoksa ohooo Başarım olayı düşündürücü ama Ats’de yok ya ne iş acaba.
benim başarımlar yeni profil açtığım için sıfırlandı hahahah
29 posts were merged into an existing topic: ETS 2 - World of Trucks “One Truck Family Event” [Ana Konu]
Bir şeyler geliyor ama hadi bakalım
yeni bir etkinlik mi? hiç çekemem desem?
Acaba son etkinliği sonlandırmak için mi acaba bakıma soktular. Olabilir mi öyle birşey?
Yeni birşey ama ne Üvey evlat ATS için olabilir.
Değilmiş…
ne diyeyim
Ne güzel bugün Karadeniz ile ilgili bir blog gelecekti. Yarına sarktı.
Şimdi etkinliği yapanlara DLC yok?afnafdıfasıdsfısydfds
Online bi’ sistemde Catanya>Rennes güzergahında İtalya Turin’de (Torino) online sistem senkronizasyon yaparak aracı/işi Naples (Napoli)'e atıyor. Anlamak mümkün değil!
Tesekkurler ogrendigim iyi oldu umarim hala devam ediyordur bu sistem
Gün içerisinde bakıma girecekmiş. Muhtemelen Yılbaşı etkinliği başlayacak. WorldofTruck online iş yapanların bir an önce bitirmeleri gerektiğini dile getirdiler.
Almayı planlıyordum almadım teşekkürler bilgilendirme için.
Şimdi baktım bakıma girmiş.